Szamóca

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon különlegesen ízletes termést biztosító szamóca palántákat online kertészetemből! A kiválasztott termékeket az egész ország területén házhoz szállítom!

A szamóca az egyik legkedveltebb gyümölcs, csodás piros színeit, dekoratív formáját, és persze mindenek előtt ínycsiklandó ízét mindenki szereti. Fontos tisztázni, hogy a szamóca a köznyelvben eperként ismert, és bár eper néven botanikailag egy másik bogyós gyümölcsöt tartunk számon, a hagyomány miatt a szamóca és az eper az általános nyelvhasználatban ugyanazt a gyümölcsöt jelenti! A szamóca nevelése nem jelent kihívást még a kezdő kertészkedőknek sem, a megfelelő talajminőség és tápanyag ellátás biztosítása mellett termesztése szinte garantált sikerrel jár!

A szamóca alacsony, kistermetű növény, az egészen apró kertekben is meghonosítható, sőt, akár balkonládában, vagy nagyobb dézsában, kaspókban is nevelhető. A szamócával kapcsolatban fontos teendők a vegyszeres növényvédelem és a kézi gyommentesítés, valamint ez a gyümölcs az átlagnál magasabb vízigényű, ám egy házilag is elkészíthető csepegtető öntözőrendszerrel ez a feladat leegyszerűsíthető! A szamócát ajánlom minden olyan kertbe, ahol akad egy kisebb-nagyobb parlagi terület, mely alkalmas ennek az örök közönségkedvenc gyümölcsnek a termesztésére!

Tipp: a szamóca kedvence az enyhén savanyú talaj, mely könnyen biztosítható a  Florasca A típusú BIO virágföld  használatával! 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
KARÁCSONYI TREND

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.