Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hortenzia-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből csodás virágzatú hortenziát! Gazdag választékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással várom vásárlóimat!

A hortenzia azoknak való, akik szeretik az intenzív, sűrű virágzattal rendelkező dísznövényeket! A hortenzia feltűnő színfoltja a kertnek, fajtától függően lehet kisebb vagy nagyobb, de általában kompakt méretű, ezért felhasználhatósága univerzális, jól elfér az előkertben, vagy akár az utcafronti ágyásban, a kert belső részein pedig csoportosan ültetve határozza meg a birtok képét, hangulatát! A hortenzia virága színét tekintve változatos lehet, alakja kúpos vagy gömbszerű, színpompás, sűrű szerkezetű. Az 1-3 méter magas hortenzia jól megfér a kertben az alacsonyabb termetű dísznövényekkel és a magasabb fákkal is, méreténél fogva remek köztes tartománybéli növénydísz!

A hortenzia nem támaszt magas igényeket, félárnyéki dísznövény, óvni kell az erős napsugaraktól és a mélyárnyéktól is. A hortenzia talajigénye átlagos, a tápanyagokban kiegyensúlyozott, nem túl száraz talajokat kedveli, előnynek számít az enyhén savanyú talaj. Kertészetem bugás hortenziái még nagyobb, látványosabb virágözönnel kecsegtetik tulajdonosait, mint az alapfaj! A hortenziát minden olyan kertbe javaslom, ahol elsődleges igény a látványos, színes virágok serege!

Bugás hortenziák Bugás hortenziák
Bugás hortenzia kapható a Megyeri kertészetben!
Rendezés: