Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Liliomfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből liliomfát! A megrendelt növényeket országosan kiszállítom Önnek!

A tavaszi időszakban a kert a hosszú pihenőidő után először mutatja meg szépségét, fontos tehát, hogy ilyenkor igazán dekoratív, különleges megjelenésű dísznövények is tarkítsák a birtokot. A kompakt méretű díszfák között a liliomfa népszerűsége töretlen régóta, hiszen egy mind szépségében, mind formájában extravagáns növényről van szó!

liliomfa vásárlás Megyeri kertészet

A liliomfa, más néven magnólia kiemelkedő erénye, hogy virágait már kora tavasszal bontja, a legtöbb fajta áprilistól kezdve teljes pompájában díszlik a kertben. A liliomfa virágai változatos megjelenésűek, jellemzően kecsesen felfele törő kehely alakúak, színválasztékuk gazdag, külön említésre méltóak a tisztaságot, ártatlanságot tükröző hófehér változatok, a romantikus hangulatú rózsaszín, és a játékos, bohém bíbor árnyalatok. A liliomfák magassága kismértékben eltérő lehet, az alacsonyabb 3-5 méteres fajták dézsában is nevelhetőek, így a teraszt, vagy az előkertet is dekorálhatják, a magasabb, 7-10 méteresek pedig a kert egyedülálló díszei lesznek. A liliomfa gondozása nem rejt nehézségeket, ez a növény a betegségekre kevésbé fogékony, vízigénye közepes, nevelése kezdő kertészkedőknek sem lehet probléma.

A liliomfát elsősorban színekben és virágokban gazdag kertek kedvelőinek ajánlom, a bőségesen virágzó sudár hajtások meghatározzák a terület arculatát, a széles szín és méretválaszték pedig lehetőséget kínál arra, hogy az Ön kertjébe legjobban illő liliomfát válassza ki!

Rendezés: