Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Liliomfa ajánlataink

A tavaszi időszakban a kert a hosszú pihenőidő után először mutatja meg szépségét, ilyenkor Ön is bizonyára azt szeretné, hogy igazán dekoratív, különleges megjelenésű dísznövények tarkítsák birtokát.
 
A kompakt méretű díszfák között a liliomfa népszerűsége töretlen régóta, hiszen egy mind szépségében, mind formájában extravagáns növényről van szó, melyet Önnek is jószívvel ajánlok, ha egy valóban figyelemfelkeltő, feltűnő dísznövényt keres!
 

liliomfa vásárlás Megyeri kertészet

 

A liliomfa, más néven magnólia, kiemelkedő erénye, hogy virágait már kora tavasszal bontja, a legtöbb fajta áprilistól kezdve teljes pompájában díszlik a kertben. A liliomfa virágai változatos megjelenésűek, jellemzően kecsesen felfele törő kehely alakúak, színválasztékuk gazdag.

A liliomfák mérete fajtától függően kismértékben eltérő lehet, az alacsonyabb 3-5 méteres típusok dézsában is nevelhetőek, így a teraszt, vagy az előkertet is dekorálhatják, a magasabb 7-10 méteresek pedig a kert egyedülálló díszei lesznek. A liliomfa gondozása nem bonyolult, ez a növény a betegségekre kevésbé fogékony, vízigénye közepes, nevelése kezdő kertészkedőknek sem lehet probléma.

Rendezés: