Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Tavaszi virág ajánlataink

Válogasson kertészetem balkonra való színes tavaszi virágai közül kedvére, a kiválasztott virágokat szakszerűen kiszállítom otthonába!

 

Szinte nincs is olyan ember, aki ne dekorálná balkonját, teraszát virágokkal, azonban a legtöbb esetben a hagyományos, megszokott fajtákat, főleg a muskátlikat választjuk. Amellett, hogy persze a muskátli is nagyon szép, szintén érdekes, egyedi hatást, vagy éppen magasabb dekorációs értéket lehet elérni változatos színű és megjelenésű virágokkal ! Azt javaslom, hogy szakítson a tradíciókkal,  és borítsa virágtengerbe erkélyét, teraszát! Mindehhez kertészetem kínálatából sokféle igazán pompás virág közül válogathat !

Választhatja a több színváltozatban kapható petúniát , a napfényt idéző sárga violát , a tarka begóniát , vagy az égőpiros kanálajakot is! Amennyiben Ön ragaszkodik a mindig bevált, örök kedvenc muskátlihoz , kertészetem kínálatában azt is megtalálja, mégpedig több változatban , így telepíthet tűzpiros futómuskátlit , álló muskátlit , vagy káprázatos angol muskátlit ! A színes, vidám megjelenésű balkonvirágokat minden erkélyre és teraszra melegen ajánlom, hiszen nélkülük ezek a területek szürkék és unalmasak maradnak !

Tipp: ízléses színkombinációk kialakításával, többféle virág csoportos ültetésével még különlegesebb látványhatás érhető el!       

Rendezés: