Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Tavaszi virág ajánlataink

Amelyik háznál, lakásnál akad balkon vagy terasz, ott a háziak jellemzően figyelmet fordítanak arra, hogy ezeken a területeken is díszelegjenek szép, szemrevaló növények. Ha Ön is így van ezzel, éppen jó helyen jár, itt ugyanis kertészetem tavaszi balkonvirágait gyűjtöttem össze!

Azt ajánlom, hogy a rendszerint alkalmazott, jól bevált muskátlik helyett, vagy azok mellé bátran válogasson az egyéb, színeikben és formáikban változatos tavaszi virágok közül! 

 

Tavaszi virágok széles kínálata a Megyeri kertészetben! 

 

Webáruházam kínálatából választhatja a több színváltozatban kapható petúniát, a sárga violát, a tarka begóniát, vagy az égőpiros kanálajakot is! Amennyiben Ön ragaszkodik a mindig bevált, örök kedvenc muskátlihoz, kertészetem kínálatában azt is megtalálja, mégpedig több változatban, így telepíthet tűzpiros futómuskátlit, álló muskátlit, vagy káprázatos angol muskátlit!

A színes, vidám megjelenésű balkonvirágokat minden erkélyre és teraszra szívesen ajánlom, hiszen nélkülük ezek a területek szürkék és unalmasak maradnak! Ne feledje, hogy ízléses színkombinációk kialakításával, többféle virág csoportos ültetésével még különlegesebb látványhatást érhet el!           

Rendezés: