Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Különleges díszfák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből különleges díszfákat! Különleges, ritkán hozzáférhető díszfák széles választékával várom kedves vásárlóimat!

Gyakori dilemma, hogy új fa telepítésekor milyen fafaj kerüljön a kertbe? Sokan esküsznek a hagyományos, jól ismert és sokszor alkalmazott fákra, mások viszont nyitottak az újdonságokra, a nem megszokott érdekességekre. Ha Ön az utóbbi csoportba tartozik, éppen jó helyen jár, kertészetem ezen menüpontjában ugyanis azokat a díszfákat gyűjtöttem össze, melyek kifejezetten izgalmasak, különlegesek és látványosak! 

különleges díszfák a Megyeri kertészetben

Válogasson a különleges díszfák közül, találja meg a kertstílusának leginkább megfelelő fát, hogy birtoka egyedi és feltűnő lehessen. Találni fog csüngő ágú fákat, oszlopos növekedésű fákat, egyedi lombszínnel rendelkező vagy formáját tekintve extravagáns fafajokat! Külön ajánlom figyelmébe a csodás virágzatot hozó barackszín virágú vadgesztenyét, a látványos mandzsu aráliát, vagy a messziről feltűnő piros levelű szivarfát. A teljes kínálat megtekintéséért görgessen lejjebb! Ne feledje, a megrendelt facsemetéket országosan kiszállítom Önnek!

Rendezés: