Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Különleges díszfa választékunk

Gyakori dilemma, hogy új fa telepítésekor milyen fafaj kerüljön a kertbe? Sokan esküsznek a hagyományos, jól ismert és sokszor alkalmazott fákra, mások viszont nyitottak az újdonságokra, a nem megszokott érdekességekre.
 
Ha Ön az utóbbi típusba tartozik, éppen jó helyen jár, kertészetem ezen menüpontjában ugyanis azokat a nem mindennapi díszfákat gyűjtöttem össze, melyek kifejezetten izgalmasak, különlegesek és látványosak! 
 
 
különleges díszfák a Megyeri kertészetben
 
 
Válogasson bátran a különleges díszfák között, találja meg a kertstílusának leginkább megfelelő fát, hogy birtoka egyedi és látványosan vonzó lehessen. A kínálatban találni fog csüngő ágú fákat, oszlopos növekedésű fákat, egyedi lombszínnel rendelkező vagy formáját tekintve extravagáns fafajokat!
 
Külön ajánlom figyelmébe a csodás virágzatot hozó barackszín virágú vadgesztenyét, a látványos mandzsu aráliát, vagy a messziről feltűnő piros levelű szivarfát. A teljes kínálat megtekintéséért görgessen lejjebb! Ne feledje, a megrendelt facsemetéket saját teherautómmal, szakszerűen kezelve, az ország egész területén kiszállítom Önnek!
Rendezés: