Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Különleges növények

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Extravagáns, ritka növényekre vágyik? Akkor jó helyen jár, kertészetemben megtalálja a legérdekesebb, legritkább növénykülönlegességeket!

Szinte mindannyian a legismertebb, legáltalánosabban hozzáférhető dísznövényekkel kezdjük kerti pályafutásunkat, aztán ahogyan egyre tapasztaltabbak leszünk, annál inkább keressük a különleges, ritka növényfajokat, hogy kertünk igazán egyedi és párját ritkító legyen. Amennyiben Ön is hasonló cipőben jár, akkor épp jó helyen keresgél, mivel ebben a kategóriában a kertészeti termelőknél, hazai kertészetekben, és faiskolai lerakatokban ritkán fellelhető saját nevelésű növényeimet kínálom. Az itt található növények közül több igazi unikumnak számít, melyeket kifejezetten a különlegességekre vágyó kertbarátok kedvéért tartok készleten!

Ha Ön is szeretné elkápráztatni vendégeit, családtagjait, ha szeretne olyan növényeket gondozni, melyek alig találhatóak meg más honi kertekben, akkor válogasson különleges növényeim közül! Vessen egy pillantást például a kínai lilabogyóra, ismerkedjen meg a csavart mogyoróval vagy a narancseperfával, esetleg csodálja meg a vöröslombú bodzát! A teljes kínálatért görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!

Tipp: különleges növények ültetésével a kert teljesen személyre szabható, egyedivé varázsolható!

Rendezés: