Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Bangita ajánlataink

A bangitafélék családja roppant széles, az egyes fajtáknak pedig többé-kevésbé eltérő tulajdonságaik lehetnek, így a bangitafélék általános meghatározása, leírása nehéz feladat, de szépségük mindig vitathatatlan! 

Ugyanakkor a bangiták körébe tartozó növények mindannyian kedvező tulajdonságokkal és magas esztétikai értékkel rendelkező dísznövények, melyek sokrétűen felhasználhatóak a kertben. Egyes fajták lombhullatóak, míg mások örökzöldek, van köztük díszfaként nevelhető típus, és sövényként, térhatárolóként bevethető bokor is.

Bangitafélék széles választéka kertészetemben!

 

A bangiták virágzása minden esetben látványos, a kisméretű fehér vagy éppen rózsaszínes virágzat gyermekien bájos, üde színfolt lesz a kertben, ráadásul a virágok gömbszerű, érdekes alakja remekül harmonizál majd az egyéb virágos dísznövényekkel!

kertészeti webáruházam kínálatában a bangiták számos képviselőjét megtalálja, ajánlom figyelmébe többek közt a szoliternek való, dekoratív redőslevelű bangitát, a roppant nagy tűrőképességű ostorménfát, vagy a télizöld, finom illata miatt kedvelt tavaszi bangitát.  

Rendezés: