Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Bangita ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon bangitát kertészetemből! A kiválasztott dísznövényeket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A bangitafélék családja roppant széles, az egyes fajtáknak pedig többé-kevésbé eltérő tulajdonságaik lehetnek, így a bangitafélék általános meghatározása, leírása nehéz. Ugyanakkor a bangiták körébe tartozó növények mindannyian kedvező tulajdonságokkal és magas esztétikai értékkel rendelkező dísznövények, melyek sokrétűen felhasználhatóak a kertben. Egyes fajták lombhullatóak, míg mások örökzöldek, van köztük díszfaként nevelhető típus, és sövényként, térhatárolóként bevethető bokor is.

bangita eladó

A bangiták virágzása szinte minden esetben látványos, a kisméretű fehér vagy éppen rózsaszínes virágzat gyermekien bájos, üde színfolt lesz a kertben. Webshopom kínálatában a bangiták számos képviselőjét megtalálja, ajánlom figyelmébe többek közt a szoliternek való, dekoratív redőslevelű bangitát, a roppant nagy tűrőképességű ostorménfát, vagy a télizöld, finom illata miatt kedvelt tavaszi bangitát.  

A teljes kínálat megtekintéséért görgessen lejjebb!

Rendezés: