Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Aranyeső ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből aranyeső díszfát! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A Laburnum watereri 'Vossi' vagyis a hosszúfürtű aranyeső egy keresztezéssel létrehozott fajta, mely az alapfajok legjobb tulajdonságait egyesítette egy kompakt méretű, átlagon felül dekoratív díszfában! Az aranyesőt 5-8 méteres maximális magassága miatt jószívvel ajánlom kisebb kertekbe, előkertekbe, de utcafronti faként is remek választás. Az aranyeső virágzása a tavasz legvégén esedékes, ilyenkor a kétarasznyi hosszú fürtökben csüngő aranysárga virágok csodálatos látványt nyújtanak! Fontos tudni, hogy az aranyeső minden része mérgező, így kisgyermekes kertekbe nem ajánlott!

aranyeső vásárlása

Az aranyeső gondozása nem bonyolult feladat, a napos és a félárnyékos fekvést is kedveli, talajigénye egyszerű, az átlagos, tápanyagokban dúsabb közeget kedveli, a betegségekkel szemben ellenálló, kártevői kisszámúak. Az aranyeső neveléstől, alakítástól függően lehet bokorformájú, vagy törzses fa küllemű is, így tág mozgásteret, sokoldalú felhasználhatóságot biztosít gazdájának.

Rendezés: