Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Perzsa- varázsfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc

Vásároljon perzsa varázsfát kertészetemből! Többféle színváltozatban kapható perzsa varázsfa választékkal várom kedves vásárlóimat!

A perzsa, vagy iráni varázsfa neve üres szlogennek tűnhet, azonban ebben az esetben van igazság a varázslatban, hiszen ennek a fafajnak valóban meghökkentően csodálatos a megjelenése, különleges szépsége Önt is el fogja kápráztatni!  A perzsa varázsfa kezdetben lassan növő, kúpos termetű bokorként díszlik, idősebb korára pedig több méter magas, terebélyes, többtörzsű fává, bokorfává fejlődik. A perzsa varázsfa levelei ősszel változatos színekbe burkolóznak, többek közt sárgára, vagy lilás-bíborpirosra színeződnek, ráadásul Ön lejjebb görgetve többféle színváltozat közül választhat. A perzsa varázsfa védett, meleg fekvésbe való, és ugyan megél nagyobb fák árnyékában is, de igazán szépen csak napon színeződik. 

Tekintse meg az alábbi rövid videót, hogy jobban megismerhesse a perzsa varázsfát!

A perzsa varázsfát közepes termete okán az egészen kisméretű birtokok kivételével szinte bármekkora kertekbe bátran ajánlom, valamint ideális választás utcafrontra, előkertbe is. Gondozása alig jelent kihívást, vízigénye átlagos, metszési feladatai pedig kimerülnek az elszáradt, elhalt hajtások és ágak levágásában. Amennyiben Ön egy könnyen tartható, átlagon felüli dekorációs értékű, különleges színvilágú díszfát szeretne, a perzsa varászfa éppen Önnek való!

Rendezés: