Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Ezüstfenyő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből ezüstfenyőt! Gazdag fajtaválasztékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással várom kedves vásárlóimat!

Az ezüstfenyőt főképpen vágott karácsonyi fenyőként ismerheti, de kerti növényként még szebb és értékesebb lesz az Ön kertjében! Az ezüstfenyő hamvas árnyalatú, kékes-ezüstös, vagy éppen barátságos zöld színeivel a kertje meghatározó egyénisége lehet, ráadásul ezt a fenyőfélét roppant változatosan használhatja fel, hiszen az ezüstfenyő több, eltérő funkcionalitású változatát kínálom Önnek! Az alapfaj csodás kerti dísz, látványos szoliternövény, sorba ültetve pedig remek térhatároló nagyobb méretű birtokokon. Kisebb kertekbe a törpe változatokat javaslom, melyek díszítő értéke változatlan, a gömb ezüstfenyő pedig a különlegességek kedvelőinek javallott, és egyben remek utcafronti, társasházi növény is!

ezüstfenyő vásárlás a Megyeri kertészetben

Az ezüstfenyő jó értelemben véve igénytelen növény, különösebb követelményei nincsenek, az átlagos kerti talajban jól érzi magát, kedveli a napos fekvést, öntözést csak fiatal korában és kiugróan aszályos időszakokban kíván. Betegségei, kártevői kisszámúak, ültetésével Ön egy egész évben dekoratív, alacsony gondozási igényű örökzölddel gazdagíthatja kertjét!

Lejjebb görgetve kertészeti webáruházam teljes ezüstfenyő kínálatát megtekintheti, érdemes végigböngészni a kínálatot!

Rendezés: