Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Ezüstfenyő kínálatunk

Az ezüstfenyőt Ön is elsősorban vágott karácsonyi fenyőként ismerheti, de kerti növényként még szebb és értékesebb lesz kertjében! Az ezüstfenyő hamvas árnyalatú, kékes-ezüstös, vagy éppen barátságos zöld színeivel hódít, ráadásul változatosan használható fel, hiszen több, eltérő funkcionalitású változatát kínálom Önnek!

Az alapfaj csodás kerti dísz, látványos szoliternövény, sorba ültetve pedig remek térhatároló. Kisebb kertekbe a törpe változatokat javaslom, melyek díszítő értéke változatlan, a gömb ezüstfenyő pedig a különlegességek kedvelőinek javallott, és egyben remek utcafronti, társasházi növény is!

 

Ezüstfenyő kapható kertészeti webáruházamban!

 

Az ezüstfenyő jó értelemben véve igénytelen növény, különösebb követelményei nincsenek, az átlagos kerti talajban jól érzi magát, kedveli a napos fekvést, öntözést csak fiatal korában és kiugróan aszályos időszakokban kíván.

Betegségei, kártevői kisszámúak, ültetésével Ön egy egész évben dekoratív, alacsony gondozási igényű örökzölddel gazdagíthatja kertjét! Lejjebb görgetve kertészeti webáruházam teljes ezüstfenyő kínálatát megtekintheti, érdemes végigböngészni a kínálatot!

Rendezés: