Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Illatos évelő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc 

Kertészetemben illatos évelő növények széles választékát találja!  A megrendelt virágokat az egész ország területén kiszállítom az Ön otthonába

Mindenki szereti magát illatos növényekkel körülvenni, hiszen a kellemes, andalító illatok nyugtatólag hatnak ránk, a küllemükben is esztétikus illatos növények pedig többféle, inspiráló ingerrel hatnak ránk. Remek ötlet lehet egy illatos évelő növényekből összeállított központi virágágyás elkészítése, mely az egész kert látványát meghatározhatja, és az illatról is gondoskodik. Az illatos növények jó szolgálatot tehetnek még a bejárat közelében, hogy a betérőket hódítsák meg, vagy éppen az ablak alá ültetve, hogy szellőztetéskor illatosítsák a lakást!

Illatos évelők széles választéka a Megyeri kertészetben

Kertészetemben illatos évelő növények széles palettáját találja, így színben és méretben is bátran válogathat az illatos, dekoratív virágok között. Külön ajánlom az Ön figyelmébe a megejtő szépségű sásliliomot, a bájos gólyaorrot, de szemezgethet a sokféle változatban kapható levendulafélék közül is!

Tipp: illatos évelők ültetésével intim hangulatú, összebújásra, merengésre alkalmas kertsarok alakítható ki!

Rendezés: