Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Rozmaring-fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetem gazdag rozmaring választékából! A megrendelt növényeket országosan házhozszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

A rozmaring az egyik legkedveltebb fűszernövény, illata, aromája nélkülözhetetlen az igazi olasz vagy francia fogások készítésekor. Fontos tudni, hogy a saját nevelésű fűszer mindig jobb, mint a bolti, előbbi ugyanis garantáltan mentes a káros vegyszerektől, adalékanyagoktól, ráadásul mindig frissen, üdén szedhető le! Most Ön is saját rozmaring ültetvényéről szerezheti be az értékes fűszert, amennyiben rendel pár tövet ebből a remek fűszernövényből. 

Rozmaring vásárlás a Megyeri kertészetből

A rozmaring nevelése könnyű, kezdőknek is bátran ajánlható. Ez a növény a laza, homokos talajokat, a sok napfényt és a meleget kedveli, a téli fagyokat is tolerálja, csak a kemény hidegekben szükséges a rozmaring töveket szalmával fedni. A rozmaring nem csupán fűszerként hasznos, megjelenésével is dekorálja a kertet, örökzöld lévén egész évben zöldell, 40-80 centiméteres magasságával pedig kitűnik a fűszernövények közül, akár kerti út menti alacsony sövényként, térhatárolóként is telepíthető!

A rozmaringnak több változata kapható kertészetemben, a teljes kínálatért görgessen lejjebb. Ne feledje, a megrendelt növényeket szakszerűen, kertészetem saját teherautójával szállítom ki Önhöz!

Tipp: hamisítatlan mediterrán hangulatú kert építésekor semmiképp ne hagyja ki a repertoárból a rozmaringot!

Rendezés: