Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Indián banán kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből indián banánt! Ez az exkluzív, különleges gyümölcstermő az Ön kertjének is az izgalmas színfoltja lesz!

Kevés kert nélkülözi a gyümölcstermő növényeket, a legtöbb helyen találni almát, szilvát, vagy éppen szőlőt, ám sokan keresnek valamilyen a szokványostól elütő, érdekes, újszerű gyümölcstermőt, amit ugyanakkor nem bonyolult nevelni, és nincsenek extra igényei. Ha Ön is ebben a cipőben jár, akkor jó eséllyel meg is találta új kedvencét, az indián banánt! Ez az észak-amerikai származású növény kisebb fa vagy méretesebb bokor formájában dekorálja a kertet, télállósága kiváló, gyümölcse pedig megjelenését és ízét tekintve is különleges!

indián banán rendelés

Az indián banán, vagy másik nevén pawpaw a napos, meleg fekvést kedveli, rosszul tűri a huzatos, párátlan környezetet, talajigénye átlagos, télállósága pedig kiváló. Az indián banán termése augusztusban érik, de trópusi hangulatú megjelenésével, nagyméretű leveleivel az év nagy részében remekül dekorálja a kertet! Az indián banán kártevői kisszámúak, nevelése kezdő kertbarátoknak sem jelent kihívást. Az indián banánt bátran ajánlom az újdonságokat, az egzotikumot kedvelő hobbikertészeknek, akik szívesen telepítenének a hagyományos gyümölcsök helyett vagy mellett valami igazán érdekeset!

Kertészeti webáruházamban az indián banán több változatát is megtalálja,

lejjebb görgetve megismerheti mindet!

Rendezés: