Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Előfásításra alkalmas fák

Kertészetem jelen menüpontjában azokat a növényfajokat gyűjtöttem Önnek össze, melyek a legalkalmasabbak az előfásításra. De mit is jelent ez a fogalom?

Az előfásítás során olyan gyorsan növő, jó értelemben véve igénytelen, nagy tűrőképességű fákat telepítünk, melyek hamar lesznek esztétikusak, és alkalmasak arra, hogy a később a területre kerülő, kényesebb, értékesebb fáknak, dísznövényeknek védelmet, hátteret alkossanak.

 

Előfásításra alkalmas fák széles választéka a Megyeri kertészetben!

 

Az előfásítás fontos része az utcafronti ültetésnek, a parképítésnek, az előkertek kialakításának, de a kert belső részein is jelentősége van, például egy újonnan épült ház még üres kertjében, vagy egy teljes kertfelújítás során.

Lejjebb görgetve megtekintheti kertészetem előfásításra ajánlott fafajait, melyek a fentebb röviden vázolt célra kifejezetten alkalmasak, emellett természetesen esztétikai értékben sem szenvednek hiányt, így telepítésük egyszerre praktikus és látványos! 

Rendezés: