Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Vásárlás menete

Vásárlási tudnivalók röviden, érthetően:
 
A vásárlás menete 10 pontban:

1. Bátran nézelődjön és válogasson kedvére növényeket. Ebben segítségére lesznek a többnyire a kertészetemben készült képek és videók, valamint az általam írt leírások, jellemzések, melyeket a növényeknél talál.

2.  Amelyik növény vagy termék megtetszik, és úgy dönt, hogy megvásárolja: kattintson a  KOSÁR  gombra! Később még lesz lehetősége módosítani, tehát csak bátran kattintgasson!
 
 
Abban az esetben, ha valamelyik kiszerelésnél/terméknél szürke a Kosárba gomb, az a termékváltozatom jelenleg nem rendelhető. Kérem válasszon másik kiszerelést, vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és ajánlunk Önnek megfelelő helyettesítő terméket.
 

3. Amikor úgy érzi, hogy befejezte a vásárlást, akkor kattintson a  KOSÁR  menüponton belül a  PÉNZTÁR  gombra, majd kövesse a lépéseket.
 
 
 
 
4. Amennyiben a rendelés menete során elakad, vagy kérdése van, úgy keressen Bennünket telefonon és kertészmérnök kollégáimmal a segítségére leszünk:
06-1-5-888-555
(Számkijelzés nélküli hívásokat nem fogadunk.)
 
 
 
 
 
5. A rendelése során választhat:
 
-banki átutalást: ebben az esetben mindenképpen várja meg visszaigazoló levelünket és kollégánk telefonos egyeztető hívását, és csak ezt követően indítsa el utalását.
-utánvétes fizetést, mely azt jelenti, hogy amikor a kertkapujáig szállítottuk a növényeket, akkor kell kifizetnie. 

6. Ha szeretné tudni, hogyan néznek ki pontosan azok a növények, amiket kiválasztott, akkor ezt is megteheti egy hazánkban egyedülálló és ingyenes szolgáltatás részeként. Kattintson ide: Videón vagy képen szeretném látni a már megrendelt növényeimet.
 
Kiszerelés, méretek: a kertészetben csak a változás az állandó. A növények nőnek, visszavágom őket, átcserepezem, átültetem, kiültetem, beültetem, elvirágzik, vagy éppen most virágzik. Több ezer növény fajnál illetve fajtánál ezt centiméterre lekövetni és lekommunikálni egy webáruházban lehetetlen. Ön azonban mégis biztos lehet benne, hogy azt kapja, amiről az egyes növénynél a méreteket illetően tájékoztattam.
 
Az általam megadott méretek, például: nagy méretű kivi növény, 80 - 100 cm magas, a növény valóságos, kiszállítási méretét jelenti. Erről a képeken és a videókon is meggyőződhet. De akár az Ön által összeválogatott és megrendelt konkrét növényekről is kérhet, képet vagy videót mielőtt kiszállítom Önnek. Más növényeknél például rózsáknál, évelőknél, cserjéknél stb. szükség lehet a vegetációs időszakon belüli ifjításra vagy éppen visszametszésre.  Ez a növény tövét, eredeti méretét nem befolyásolja, de a szakmunka elvégzése után a növénynek szüksége lehet pár hétre, míg újra kihajt/kivirágzik, immár a végleges helyén, az Ön kertjében.
 
Visszavágott növény szállítása esetén erről Önt minden esetben a telefonos/képes/videós tájékoztatás során informáljuk, Önnel egyeztetjük! Továbbá amikor a növényt megkapja, akkor az ilyen egyedeknél talál egy érthető és rövid információs táblát.
 
7. A kiszállítás során - lakjon az országban bárhol - egészen a kertkapujáig szállítom Önnek Magyarországon, egyedülálló módon a megrendelt növényeket, az alábbi időbeosztás szerint:
 
Magyarország teljes területén kertészetemből a rendelések kiszállítása folyamatos, hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján.
 
 
Ön rendelése leadását követően pár percen belül egy e-mailt fog kapni, melyben jelezzük, hogy rendelését fogadta kertészetünk. Amennyiben nem kapja meg az e-mailt kérjük, nézze meg SPAM mappáját is.
 
 
 
8. Szállítási díj
 
 
Házhozszállítási díjak
90.001 Ft feletti vásárlás esetén: INGYENES
5.001 Ft - 90.000 Ft közötti vásárlás esetén: 4.290 Ft
 
És még egyszer ne felejtse el, miközben a kiszállítási árakat nézi: 
 
A növények kiszállítása nem postai úton történik, 
hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon. A növények tálcában, szaporítóládában és/vagy tiszta csomagolásban vannak, a nagyobb növények, földlabdás esetleg szabad gyökerű növények kiszállítása is az európai növényszállítási módoknak megfelelően történik, CC kertészeti kocsik alkalmazásával, zárt teherautóban. 
 
(A képen Megyeri Róbert nyugdíjas édesapám látható, aki rendszeresen részt vesz a növényeim kiszállításában.)
 
Ismerje meg kiszállítást végző sofőrjeinket. Kattintson ide és tudjon meg többet Róluk.
 
Kapacitás hiányában sajnos nem tudom Önt személyesen fogadni. Vásárolni, növényt rendeleni kizárólag itt a webárúházon keresztül lehetséges. Megértését köszönöm.
 
Kérem segítse munkánkat: Amennyiben zsákutcában lakik, vagy meredek, szűk esetleg egyirányú utcába is be kell hajtani, azt kérem az 5. pontban található megjegyzés rovatba jelezze! Ha tanyán vagy erdőben, esetleg olyan helyen él ahol a GPS nem pontosan tudja beazonosítani a helyet, kérem szintén írja meg! Lakjon bárhol az országban, mi a kertkapujáig szállítjuk a megrendelt növényeit.
 
 
FONTOS: 
Amennyiben Ön bármely hazai város belvárosi utcájába kéri a növényeinek kiszállítását, úgy kérem az alábbiakat vegye figyelembe:
 
A kiszállítást végző teherautó csak akkor tud leparkolni az Ön által megadott címen, ha Ön biztosítja a szabad parkoló vagy megálló vagy várakozó helyet. Tehát ha az Ön által megadott cím előtt nem tudunk parkolni, akkor rendelését nem tudjuk Önnek átadni, a kiszállítást végző sofőr kollégám, ugyanis nem hagyhatja látótávolságon kívül a tehergépkocsit. Belvárosi cím esetében egy időszakosan rendelkezésre álló parkolóhely/várakozó hely is megfelelő lehet.
 
 
Megnézem, hogyan vannak összekészítve a növények amiket megrendelhetek én is: kattintson!
 
9. Kérdezni szeretnék: ha konkrétan a már megrendelt növényeivel kapcsolatban szeretne kérdezni, úgy készséggel segítünk Önnek kertészmérnök kollégáimmal: ITT
Minden más esetben kérem az alábbi két lehetőség közül válasszon:
 
10. Garancia:
Élő növény esetében nagy ritkán előfordulhatnak a kertész és a kertbarát legnagyobb odafigyelése ellenére is a telepítést követően problémák, melyek garanciális kérdéseket vethetnek fel. Ezeket a problémákat minden esetben személyesen kezelem. Azonban így is elmondható, hogy ezek többsége a szakmai minimumok be nem tartása miatt történt valamint, hogy a kertbarát nem kért időben segítséget.
 

Így kérem, ha a tőlem vásárolt növény nevelése során elbizonytalanodott, mielőbb írjon az alábbi üzenetküldő segítségével:

 


Segítő szakmai tanácsok révén, egy félresiklott nevelésű növény is megmenthető.

Amennyiben azonban világosan látszik, hogy minden odafigyelésem ellenére valamely okból kertészetemben történt a hiba, mely ahhoz vezetett, hogy az Ön kertjében elpusztult, úgy természetesen kicserélem.

Fontosnak tartom ugyanakkor megjegyezni, hogy vitás kérdésekben (amikor például nyilvánvaló, hogy az öntözés hiánya miatt száradt ki a növény stb.) a növény elpusztulásának okát cégemnek jogában áll – szükség szerint bíróságra is beidézhető - kertészeti igazságügyi szakértő kirendelése, mely igazságügyi szakértés munka költségét abban az esetben a panasztevő fizeti, ha a növény pusztulását nem a növény minőségbeli hiányosságai okozták a kertészeti igazságügyi szakértői vélemény szerint. Itt szeretném jelezni, hogy növényeim nem becsomagolva érkeznek meg Önhöz, hanem tálcában, hálóban stb. a kertészeti szakma szállítási protokollja szerint. Így Ön az átvételkor valóságosan is látni fogja megrendelt növényeit. Ebből, valamint a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében d) pontja szerint - a növények - romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző terméknek minősülnek, melyekkel kapcsolatban az elállási jog gyakorlása kizárt.
  További izgalmas olvasmányokért kattintson a képre:)
Az Álatalános Szerződési Feltételeket az alábbi linkre kattintva tudja megtekinteni.