Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Házikert és veteményes

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből konyhakerti növényeket, veteményeskertbe ültethető növényeket! Gazdag választékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Kertészetem jelen menüpontjában azokat a növényeket gyűjtöttem össze Önnek, melyekkel benépesítheti kiskertjét, konyhakertjét, veteményesét! Nagyszüleink vidéki kertjeiben mindig nőtt valami érdekes, izgalmas, és persze hasznos növény, melyet fel lehetett használni a konyhában, kiváltva a bolti, piaci terményeket. Ezt a praktikus régi szokást lehet visszacsempészni a mai díszkertekbe veteményesek, konyhakertek kialakításával! Míg régen a spórolás volt a fő ok, addig ma elsősorban a vegyszermentes, ellenőrzött hátterű, biztonságos fűszerek, zöldségek, gyógynövények termesztése a cél, melyet könnyedén teljesíthet a kertészetemből vásárolt minőségi, magas hozamot biztosító vetőmagjaival, zöldségpalántáival, egyéb haszonnövényeivel!

Vetőmagok széles választéka a Megyeri kertészetben!

Lejjebb görgetve máris látni fogja, hogy a könnyebb, átláthatóbb keresés érdekében csoportokra bontottam kertészeti webáruházam konyhakerti, veteményesbe való növényeit, így Ön egy kattintással elérheti többek közt a vetőmagokat, a zöldségpalántákat, vagy az izgalmas, illatos növényeket! A konyhakerti termesztésbe akár egy pár négyzetméteres területen is bele lehet kóstolni, így Ön se habozzon, próbálja ki ezt a hasznos és produktív elfoglaltságot, a veteményezéshez pedig válogasson az alábbi vetőmagok, palánták közül!