Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Szellőrózsa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből tavasszal ültethető, nyáron virágzó szellőrózsát! Kertészetemben gazdag virághagyma választékkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással állok rendelkezésére!

A tavasszal ültethető hagymás virágok nagy előnye, hogy virágzásuk nyáron esedékes, így a szokásos tavaszi virágnyílási szezon után is biztosítható velük a színes, üde látvány! Ezek a tavasszal ültethető virághagymák egészen az ősz beálltáig nyílhatnak, így heteken, hónapokon át tartó virágzással ajándékozzák meg Önt! Most a szellőrózsát ajánlom az Ön figyelmébe, mely egy igazán mutatós, kompakt méretű, színeiben pedig változatos nyári hagymás virág!

Tavasszal ültethető szellőrózsák a Megyeri kertészetben

A szellőrózsa alacsony 20-30 centiméter magasra megnövő virág, mely termeténél fogva kiválóan alkalmas szegélyek mentén való telepítésre, előkerti növénydíszként, vagy nagyobb ágyások széleihez ültetve. Ugyanígy jó ötlet a szellőrózsát sziklakerti kompozíciókba illeszteni, vagy balkonládákba ültetni. A szellőrózsa a napos-félárnyékos fekvést kedveli, öntözési igénye átlagos, nevelése, tartása egyszerű, kezdők számára sem jelent kihívást, hosszú virágzási idejével, bájos megjelenésével pedig ideális alkotóeleme a nyári ágyásoknak! Görgessen lejjebb és válogasson a különböző színárnyalatú szellőrózsákból!

Rendezés: