Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Szellőrózsa kínálatunk

A tavasszal ültethető hagymás virágok nagy előnye, hogy virágzásuk nyáron esedékes, így a szokásos tavaszi virágnyílási szezon után is biztosítható velük a színes, üde látvány! Ezek a tavasszal ültethető virághagymák egészen az ősz beálltáig nyílhatnak, így heteken, hónapokon át tartó virágzással ajándékozzák meg Önt!

Most a szellőrózsát ajánlom az Ön figyelmébe, mely egy igazán mutatós, kompakt méretű, színeiben pedig változatos nyári hagymás virág!

 

Tavasszal ültethető szellőrózsák a Megyeri kertészetben

 

A szellőrózsa alacsony 20-30 centiméter magasra megnövő virág, mely termeténél fogva kiválóan alkalmas szegélyek mentén való telepítésre, előkerti növénydíszként, vagy nagyobb ágyások széleihez ültetve. Ugyanígy jó ötlet a szellőrózsát sziklakerti kompozíciókba illeszteni, vagy balkonládákba ültetni.

A szellőrózsa a napos-félárnyékos fekvést kedveli, öntözési igénye átlagos, nevelése, tartása egyszerű, kezdők számára sem jelent kihívást, hosszú virágzási idejével, bájos megjelenésével pedig ideális alkotóeleme a nyári ágyásoknak! Görgessen lejjebb és válogasson a különböző színárnyalatú szellőrózsákból!

Rendezés: