Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Japán körte (nashi) kínálatunk

A körte jól ismert gyümölcs hazánkban, ám a kedvelt fajták jellemzően az európai körték közül kerülnek ki. Ha Ön szeretne egy egzotikus, de mégis kicsit ismerős gyümölcsöt nevelni, akkor válassza a japán körtét, mely a mi körténk rokona, mégis más mind a látványt, mind az ízt tekintve!

A japán körte húsa kevésbé leves és omlós, ellenben az íze nagyon kellemes, illatuk különlegesen finom. A gyümölcs alakja kerekebb, mérete pedig kisebb, mint a magyar körtéé, ami pedig igazán jó hír, hogy maga a fa kifejezetten ellenálló, tartása könnyebb az átlagos gyümölcsfa nevelésénél.

 

Japán körte fajták kaphatók kertészetemben!

 

Kertészetemben az Európában kapható három japán körtefaj közül kettőt is megtalál, mindkettő remek tulajdonságokkal rendelkezik, fagyállóságuk megfelel a hazai klímához, betegségeik, kártevőik alig akadnak, így akár teljesen kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható.

A kertészetemből megrendelt facsemetéket saját teherautóimmal szállítom ki az ország bármely településére, így Ön garantáltan friss és ültetésre kész növényt kap kézhez!

Rendezés: