Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Őszibarack kínálatunk

Az őszibarack ínycsiklandó gyümölcs: természetesen frissen fogyasztva a legízletesebb és tápanyagtartalma is ekkor a legmagasabb, de ki ne imádná a nagymama baracklekvárját. Számos egyéb receptnek is alapanyagául szolgál. Készíthetünk belőle befőttet, különféle süteményeket, de levesnek is mennyei. Fagyasztással vagy aszalással hosszú ideig tárolható. Jótékony hatásai a szervezetre régóta ismertek. Segít megőrizni a bőr szépségét, a haj és a köröm egészségét. Diétás étrendbe is kiválóan beilleszthető, erősíti a csontokat és a szívet.

Bár az őszibarack száraz, kopár területeken is megél, tápanyagban dús talajban, rendszeres öntözés mellett érzi igazán jól magát. Jól tűri a téli fagyokat. Nélkülözhetetlen az eredményes fejlődés érdekében a megfelelő növényvédelemről gondoskodnunk, megelőzve a különféle betegségek kialakulását. A permetezést, rendszeres metszést és trágyázást csemeténk később gazdag terméshozammal hálálja meg.

Rendezés: