Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Hazai földben termesztett növények
Képet küldünk, mielőtt kiszállítjuk
Segítünk a nyugdíjasoknak is!

Őszibarack kínálatunk

Az őszibarack ínycsiklandó, igazi hazai finomság, hagyományosan az egyik legkedveltebb gyümölcs, melyet Ön is megtermeszthet magának saját kertjében, hiszen a barack nevelése egyáltalán nem nehéz!

Az őszibarack nem csupán zamatos, de széleskörűen ismertek jótékony hatásai is! Fogyasztása segít megőrizni a bőr szépségét, a haj és a köröm egészségét. Diétás étrendbe is kiválóan beilleszthető, erősíti a csontokat és a szívet. Természetesen nyersen és feldolgozva is remek nassolnivaló, így minden háztartásban ott a helye!

 

 

Bár az őszibarack száraz, kopár területeken is megél, tápanyagban dús talajban, rendszeres öntözés mellett érzi igazán jól magát. Jól tűri a téli fagyokat. Nélkülözhetetlen az eredményes fejlődés érdekében a megfelelő növényvédelemről gondoskodni, megelőzve a különféle betegségek kialakulását. A permetezést, rendszeres metszést és trágyázást csemetéje később gazdag terméshozammal hálálja meg!

Kertészetemben az őszibarack számos izgalmas változatát találhatja meg, lejjebb görgetve azonnal megtekintheti az egyedülállóan széles választékot! A megrendelt facsemetéket az ország egész területén kiszállítom Önnek!

Rendezés: