Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Őszibarack kínálatunk

Az őszibarack ínycsiklandó, igazi hazai finomság, hagyományosan az egyik legkedveltebb gyümölcs, melyet Ön is megtermeszthet magának saját kertjében, hiszen a barack nevelése egyáltalán nem nehéz!

Az őszibarack nem csupán zamatos, de széleskörűen ismertek jótékony hatásai is! Fogyasztása segít megőrizni a bőr szépségét, a haj és a köröm egészségét. Diétás étrendbe is kiválóan beilleszthető, erősíti a csontokat és a szívet. Természetesen nyersen és feldolgozva is remek nassolnivaló, így minden háztartásban ott a helye!

 

 

Bár az őszibarack száraz, kopár területeken is megél, tápanyagban dús talajban, rendszeres öntözés mellett érzi igazán jól magát. Jól tűri a téli fagyokat. Nélkülözhetetlen az eredményes fejlődés érdekében a megfelelő növényvédelemről gondoskodni, megelőzve a különféle betegségek kialakulását. A permetezést, rendszeres metszést és trágyázást csemetéje később gazdag terméshozammal hálálja meg!

Kertészetemben az őszibarack számos izgalmas változatát találhatja meg, lejjebb görgetve azonnal megtekintheti az egyedülállóan széles választékot! A megrendelt facsemetéket az ország egész területén kiszállítom Önnek!

Rendezés: