Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Romantikus rózsa ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

A romantikus rózsákat elsősorban azoknak a hölgy hobbikertészeknek ajánlom, akik birtokukon érzéki, nőies, bensőséges atmoszférát kívánnak teremteni! A romantikus rózsák garantálják, hogy a kertben eltöltött idő kellemesen merengő, pozitív érzéseket árasztó lesz, segítségükkel varázslatos hangulatok csempészhetőek a kerítésen belülre, a szép virágok segítenek elmélyedni a gondolatokban, gondozásuk igazi kikapcsolódást jelent majd. Ezek a rózsák változatosak mind méretükben, megjelenésükben, vagy illatintenzitásukban, számtalan variációs lehetőséget biztosítanak például egy vegyes összeállítású rózsaágyás kialakításához, így ültetésükkel a kreatív energiák is felszabadíthatóvá válnak!

A romantikus rózsa ültetése előkertekbe, utcafrontokra, és a birtok belső részeire egyaránt jó ötlet, minden területen más és más funkciót tölthetnek be! A ház előtt, az utcafronti ágyásokban ezek a dísznövények képesek hathatósan megváltoztatni az épület, de akár az utca képét is, jó benyomást téve az elhaladókra, vagy betérőkre. A kerten belül a romantikus rózsák intimitást teremtenek, a változatos szín és formavilágnak köszönhetően a rózsaágyás külalakja teljesen a kertész hölgyek személyiségéhez illően alakítható. Színek tekintetében ebben a kategóriában természetesen a lágyabb árnyalatok, a rózsaszín, a piros, a mályva, vagy éppen a halványsárga alkotják a kínálat gerincét.

A romantikus rózsák gondozása nem bonyolultabb feladat, mint bármilyen más rózsafajta nevelése, különleges bánásmódot nem igényelnek, ültetésük, metszésük, öntözésük az általános rózsagondozási szabályok alapján történik.

Rendezés: