Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Romantikus rózsa ajánlatunk

Az angol rózsákat, vagy más néven romantikus rózsákat elsősorban azoknak a hobbikertészeknek ajánlom, akik birtokukon érzéki, nőies, bensőséges atmoszférát kívánnak teremteni! A romantikus rózsák garantálják, hogy a kertben eltöltött idő kellemesen merengő, pozitív érzéseket keltő lesz.
 

Az angol rózsák változatosak méretüket, megjelenésüket tekintve, de illatintenzitásuk is változó. Mindre igaz ugyanakkor, hogy számtalan variációs lehetőséget kínálnak homogén vagy vegyes összeállítású rózsaágyás kialakításához, így ültetésükkel a kreatív energiák is felszabadíthatók!

Romantikus rózsák széles választéka kertészetemben!

A romantikus rózsák ültetése előkertekbe, utcafrontokra, és a birtok belső részeire egyaránt ajánlott, ezek a kiemelkedően szép rózsák minden területen más és más funkciót tölthetnek be! Színek tekintetében ebben a kategóriában a lágyabb árnyalatok, a rózsaszín, a piros, a mályva, vagy éppen a halványsárga alkotják a kínálat gerincét.

Az angol rózsák gondozása nem jelent nagyobb kihívást, mint a többi rózsafajta ápolása, így akár bátortalan vagy kezdő hobbikertészek is választhatják őket! Lejjebb görgetve máris megtekintheti kertészetem teljes romantikus rózsa kínálatát!

Rendezés: