Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Romantikus rózsa ajánlatunk

A romantikus rózsákat elsősorban azoknak a hölgy hobbikertészeknek ajánlom, akik birtokukon érzéki, nőies, bensőséges atmoszférát kívánnak teremteni! A romantikus rózsák garantálják, hogy a kertben eltöltött idő kellemesen merengő, pozitív érzéseket keltő lesz.
 

A romantikus rózsák változatosak méretüket, megjelenésüket tekintve, de illatintenzitásuk is változó. Mindre igaz ugyanakkor, hogy számtalan variációs lehetőséget kínálnak homogén vagy vegyes összeállítású rózsaágyás kialakításához, így ültetésükkel a kreatív energiák is felszabadíthatók!

Romantikus rózsák széles választéka kertészetemben!

A romantikus rózsák ültetése előkertekbe, utcafrontokra, és a birtok belső részeire egyaránt ajánlott, ezek a kiemelkedően szép rózsák minden területen más és más funkciót tölthetnek be! Színek tekintetében ebben a kategóriában a lágyabb árnyalatok, a rózsaszín, a piros, a mályva, vagy éppen a halványsárga alkotják a kínálat gerincét.

A romantikus rózsák gondozása nem jelent nagyobb kihívást, mint a többi rózsafajta ápolása, így akár bátortalan vagy kezdő hobbikertészek is választhatják őket! Lejjebb görgetve máris megtekintheti kertészetem teljes romantikus rózsa kínálatát!

Rendezés: