Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Begónia kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Rendeljen kertészetemből tavasszal ültethető begóniát! Gazdag fajtaválasztékkal, kedvező árakkal állok vásárlóim rendelkezésére!

A begónia töretlen népszerűsége egyértelműen a szépségére és a változatosságára vezethető vissza. A begóniák sok-sok évtizede részesei a kertek virágágyásainak, de köztereken, közparkokban is gyakran találkozni velük, elsősorban legendás tűrőképességük miatt. A begóniák tartása egyszerű, a napos, meleg fekvésű helyeket kedvelik, a tűző naptól azonban óvni kell őket, rendszeres öntözést pedig csak a tartósabb aszályos időszakokban igényelnek. A begóniák kitűnő választások balkonládába, előkerti földsávokba, a központi virágágyásokban magukban, vagy izgalmas növénytársításokkal is remekül mutatnak. 

begónia vásárlás a Megyeri kertészetből

Lejjebb görgetve Ön most azok közül a begóniák közül válogathat, melyeket tavasszal lehet kiültetni, így ezekkel a virághagymákkal Ön a nyári és az őszi virágpompát biztosíthatja kertjében! Az egyes változatokra kattintva elolvashatja az ajánlott ültetési időintervallumot és a virágzási időről is tájékoztatást kap! Ne feledje, a legtöbb hagymás virágot ősszel kell ültetni, és kora tavasztól nyílnak, ezek a begóniák azonban tavaszi ültetésűek és nyári, kora őszi virágzásúak! Tekintse meg a választékot és rendelje meg új kerti kedvenceit!