Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Kardvirág kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészeti webáruházamból tavasszal ültethető kardvirág virághagymát! Gazdag színválasztékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A kardvirág egykoron az egyik legnépszerűbb vágott virág volt, és bár népszerűsége a 2000-es években csökkent, manapság újra egyre divatosabb. Köszönhető ez extravagáns szépségének, a szokványos virágoktól élesen elütő megjelenésének, és tekintetet vonzó, nagy termetének. A kardvirág természetesen nem csak vágott virágként remek, sőt, sokkal jobb ötlet földben, cserépben nevelni, hiszen így hosszú heteken át gyönyörködhet szépségében! A tavasszal ültethető kardvirág egészen őszig vonzó színfoltja lesz a kertnek. A kardvirág környezeti igényei nem összetettek, nevelése nem jelent különösebb kihívást.

Kardvirág virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetben

A kardvirágot nagyobb kertekbe, méretesebb virágágyásokba ajánlom, az akár 120 centiméter magasra is megnövő, kalászos virágzatot nevelő növény szépsége akkor érvényesül, ha elég teret kap. Lejjebb görgetve látni fogja, hogy kertészeti webáruházamból a kardvirágot számos izgalmas és látványos színváltozatban megrendelheti, így lehetősége nyílik egy nagyobb ágyást csak kardvirággal benépesíteni úgy, hogy mégis változatos lesz a látkép. Természetesen a kardvirág számtalan egyéb kombinációs lehetőségre is lehetőséget ad, akár színes egynyáriakkal, vagy például semleges, alacsony cserjefélékkel összeültetve. A kardvirág mindezek mellett kiválóan alkalmas keskenyebb, hosszanti sávok (előkert, utcafront) dekorálására.

Rendezés: