Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kardvirág kínálatunk

A kardvirág régebben az egyik legnépszerűbb vágott virág volt, és bár népszerűsége az ezredforduló után némileg csökkent, manapság újra egyre divatosabb. Köszönhető ez extravagáns szépségének, a szokványos virágoktól élesen elütő megjelenésének, és tekintetet vonzó, nagy termetének.

A kardvirág természetesen nem csak vágott virágként remekel, sőt, sokkal jobb ötlet földben, cserépben nevelni, hiszen így hosszú heteken át gyönyörködhet szépségében! A tavasszal ültethető kardvirág egészen őszig vonzó színfoltja lesz a kertnek! A kardvirág környezeti igényei nem összetettek, nevelése nem jelent különösebb kihívást.

 

Kardvirág virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetben

 

A kardvirágot nagyobb kertekbe, méretesebb virágágyásokba ajánlom, az akár 120 centiméter magasra is megnövő, kalászos virágzatot nevelő növény szépsége akkor érvényesül, ha elég teret kap. Lejjebb görgetve látni fogja, hogy kertészeti webáruházamból a kardvirágot számos izgalmas és látványos színváltozatban megrendelheti.

A kardvirág számtalan kombinációs lehetőségre is lehetőséget ad, akár színes egynyáriakkal, vagy például semleges, alacsony cserjefélékkel összeültetve. A kardvirág mindezek mellett kiválóan alkalmas keskenyebb, hosszanti sávok (előkert, utcafront) dekorálására.