Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Virágmagok

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc     

Vásároljon kertészetemből virágmag keveréket és vadvirág magokat. A kiválasztott termékeket országosan házhozszállítom!

Népszerű kertkialakítási stílus a természetközeli, vadvirágos kert, melynek lényege, hogy többségében honos, az erdőkön-mezőkön is fellelhető egyszerű szépségű virágok díszítik a birtokot. A színpompás virágos kertet a természet ihlette, megjelenésében burjánzó és naturális, a mezők báját és zabolátlanságát hordozza. Az ilyen kertstílus eléréséhez elengedhetetlenek a virágmagok, melyeket változatos összeállításban és kiszerelésben találhat meg online kertészetemben!

vadvirág magok a Megyeri kertészetben

Ön is meghonosítaná kertjében a pipacsot és a búzavirágot? Vagy vegyesen szórna ki változatos vadvirág magokat? Saját gyógynövény ágyást gondozna? Esetleg különleges látványhatást szeretne csupa kék árnyalatú vadvirággal? Bármelyiket megteheti, ha kertészetemből megfelelő összeállítású virágmag keveréket rendel!

A tarka virágokkal természetesen nem kell feltétlenül az egész kertet beborítani, jó ötlet csupán egy vadvirágos kertsarkot, kertrészletet kialakítani, de az alacsony gondozási igényű, mégis rendezett képet biztosító virágok ideálisak az előkert, az utcafront, vagy bármely parlagi, funkció nélküli kertrész benépesítésére!

Rendezés: