Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Télen is zöldellő cserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből télen is zöldellő cserjéket! A kiválasztott növényeket az egész ország területén, saját teherautómmal szállítom ki az Ön otthonába! 

A kert növényeinek összeválogatásánál fontos, ugyanakkor sokszor mellőzött szempont, hogy legyenek köztük olyanok is, melyek télen is díszítik a területet élénk, üde zöld árnyalatukkal. Ön is biztosan azt szeretné, hogy a hideg, szürke, gyakran barátságtalan hangulatú télben kertje mégis vidám, életteli képet sugározzzon. Ha ez így van, feltétlen ültessen olyan cserjeféléket, melyek az ősz és a tavasz közötti hetekben is biztosítják a vonzó, dekoratív látványt! A cserjeültetés egyik fő időszaka az ősz, így a cserjeféléket ajánlott már szeptembertől kezdve megrendelni és végleges helyükre telepíteni, hogy a tél beálltakor már az áhított látkép fogaja Önt kertjében!

Télen is zöldellő cserjék a Megyeri kertészetben

Kertészetem növénykínálatában számos télen is zöld cserjét talál, ezeket a növényeket négy fő kategóriába válogattam szét, hogy Ön könnyebben eligazodjon közöttük, a választék megtekintéséhez csak lejjebb kell görgetnie! A télen is zöldellő cserjéket nem csupán a kert belső részeire ajánlom, hanem előkertekbe, utcafrontokra is!

Ne feledje, az átgondolt, tudatos kerttervezés egyik lényegi eleme, hogy a birtokon minden évszakban legyenek izgalmas, színes, ingergazdag növények. A téli elszürkülés, kopárság elkerülése érdekében ültessen a célnak megfelelő cserjéket, melyek nem csupán megjelenésükkel, küllemükkel varázsolják el Önt, de gondozásuk, ápolásuk is jellemzően egyszerű, kezdők számára is könnyen elvégezhető!

 

Rendezés: