Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Hazai földben termesztett növények
Képet küldünk, mielőtt kiszállítjuk
Segítünk a nyugdíjasoknak is!

Télen is zöldellő cserje ajánlataink

Gyakori hiba, hogy egy kertben csak tavasszal és nyáron vannak díszes, zöldellő dísznövények. Ön is biztosan szívesen venné, ha birtoka, télen, a szürkeség idején is vonzó, színes lenne! Ha ez így van, feltétlen ültessen olyan cserjeféléket, melyek az ősz és a tavasz közötti hetekben is biztosítják a vonzó, dekoratív látványt! 

Télen is dekoratív, színes cserjék széles választéka kertészetemben!

Kertészetem növénykínálatában számos télen is zöld cserjét talál, ezeket a növényeket négy fő kategóriába válogattam szét, hogy Ön könnyebben eligazodjon közöttük, a választék megtekintéséhez csak lejjebb kell görgetnie! A télen is zöldellő cserjéket nem csupán a kert belső részeire ajánlom, hanem előkertekbe, utcafrontokra is!

Ne feledje, az átgondolt, tudatos kerttervezés egyik lényegi eleme, hogy a birtokon minden évszakban legyenek izgalmas, színes, ingergazdag növények. A téli elszürkülés, kopárság elkerülése érdekében ültessen a célnak megfelelő cserjéket, melyek nem csupán megjelenésükkel, küllemükkel varázsolják el Önt, de gondozásuk, ápolásuk is jellemzően egyszerű, kezdők számára is könnyen elvégezhető!

Rendezés: