Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Télen is zöldellő cserje ajánlataink

Gyakori hiba, hogy egy kertben csak tavasszal és nyáron vannak díszes, zöldellő dísznövények. Ön is biztosan szívesen venné, ha birtoka, télen, a szürkeség idején is vonzó, színes lenne! Ha ez így van, feltétlen ültessen olyan cserjeféléket, melyek az ősz és a tavasz közötti hetekben is biztosítják a vonzó, dekoratív látványt! 

Télen is dekoratív, színes cserjék széles választéka kertészetemben!

Kertészetem növénykínálatában számos télen is zöld cserjét talál, ezeket a növényeket négy fő kategóriába válogattam szét, hogy Ön könnyebben eligazodjon közöttük, a választék megtekintéséhez csak lejjebb kell görgetnie! A télen is zöldellő cserjéket nem csupán a kert belső részeire ajánlom, hanem előkertekbe, utcafrontokra is!

Ne feledje, az átgondolt, tudatos kerttervezés egyik lényegi eleme, hogy a birtokon minden évszakban legyenek izgalmas, színes, ingergazdag növények. A téli elszürkülés, kopárság elkerülése érdekében ültessen a célnak megfelelő cserjéket, melyek nem csupán megjelenésükkel, küllemükkel varázsolják el Önt, de gondozásuk, ápolásuk is jellemzően egyszerű, kezdők számára is könnyen elvégezhető!

Rendezés: