Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Törpe cseresznye kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 

Vásároljon kertészetemből törpe cseresznyefát! A megrendelt facsemetéket országosan házhoz szállítom Önnek!

Törpe gyümölcsfáimat elsősorban azoknak ajánlom, akik kisebb kerttel rendelkeznek, kevés hely áll rendelkezésükre faültetéshez, mégis szeretnének egy gyümölcstermő fát nevelni! A törpe gyümölcsfák emellett kiválóan alkalmasak dézsás nevelésre, tehát Ön akár a balkonján, teraszán is tarthatja ezeket az alacsony termetű fákat. A törpe cseresznyefák nem csak kis termetükkel, hanem átlagon felüli szépségükkel is felhívják magukra a figyelmet, így amennyiben Ön csupán egy dekoratív, kisméretű, vagy dézsás dísznövényt keres, akkor is vegye számításba a törpe cseresznyét!

Törpe cseresznyefa csemeték a Megyeri kertészetben!

Sokan azt hiszik, hogy ezek a mini gyümölcsfák csupán dekorációként szolgálnak, ám ez tévedés! Törpe cseresznyefáim méretükhöz képest átlagon felüli mennyiségű terméssel örvendeztetik meg gazdájukat, a mini cseresznyefa gyümölcsének íze pedig nem marad el a hagyományos fajták mögött! A törpe cseresznye, mint minden gyümölcsfa, az átlagos dísznövényeknél több törődést igényel, ám ezek a feladatok nem bonyolultak, és jelen esetben a kis méret miatt könnyedén elvégezhetőek! Szépség, praktikum és csábító ízek – a törpe cseresznye ezt kínálja Önnek!

Rendezés: