Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Magyal-félék

A magyal a télen is díszlő növények nem túl népes csapatát gyarapítja, ezért ültetésével biztosítható, hogy a kertben a hideg évszakban is legyen színes látványelem! A magyal emellett kiváló sövény-növény is, melyet akár kerítés helyett is lehet telepíteni!

A magyal sűrű, tüskés-szúrós, áthatolhatatlan növényi védvonalat képez a kert határterületein, így ténylegesen növelheti a háziak biztonságérzetét, ültetésével a telekhatár gyenge pontjai, vagy hátsó, nem szem előtt lévő részei megerősíthetők. 

 

Magyal változatok kaphatók kertészetemben!

 

A magyal jó értelemben véve igénytelen növény, nem véletlen alkalmazzák városi dísznövényként is, ezért Ön nem csak a kertje belső részeire, de utcafrontjára is bátran ültetheti, mérsékelt ápolás mellett is díszleni fog!

A magyal kertészetemben többféle változatban is kapható, így Ön akár a kék, a sárga, a vagy a sárga levélszélű típust is választhatja! Amennyiben szívesen telepítene kertjébe egy dekoratív és egyben magas funkcionalitású, télen is esztétikus cserjét, válassza valamely magyal változatot!

 

Rendezés: