Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Díszhagyma kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből díszhagyma virághagymát! Széles szín-, és fajtaválasztékkal, valamint országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A tavaszi hagymás virágok egyik üde, játékosan vidám színfoltja a díszhagyma! A díszhagyma félék rokonai ugyan a konyhában felhasznált hagymának, ám küllemükben egészen mást nyújtanak, dekoratív, egyedi megjelenésű tavaszi virágok! A díszhagyma roppant változatosan felhasználható a díszkertben, elsősorban társított ültetését javaslom, különleges, gömbszerű virágaival pompásan díszíti az évelőkből kialakított ágyást, kiválóan illik a nárcisz, a tulipán, vagy az írisz mellé, valamint bármely virágkompozícióban hatásosan töri meg a tradicíonális virágszirmok egyeduralmát.

Díszhagyma virághagyma a Megyeri kertészetben

A díszhagyma alacsony igényű virág, kedveli a napos fekvést és a laza szerkezetű talajt, az őszi ültetést követően tavaszig nem is igényel ápolást, a hagymák pedig évekig a földben maradhatnak, újra és újra ki fognak hajtani! Kertészetem kínálatában többféle izgalmas díszhagyma változatot talál, ajánlom figyelmébe a kiemelkedő esztétikájú iráni díszhagymát, a sudár termetű óriás díszhagymát, a színkavalkádok rajongóinak pedig a különböző árnyalatokból válogatott díszhagyma keveréket javaslom!

Tipp: a kisebb termetű díszhagymák sziklakertekbe is telepíthetőek, valamint az összes díszhagyma-féle nevelhető cserépben, virágládában balkonnövényként is!