Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Díszfák A-I

Díszfák J-Z  < Ide kattintva válogathat a további díszfák közül

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon díszfa csemetéket kertészetem gazdag kínálatából! A kiválasztott növényeket országosan házhozszállítom!

Elképzelheteten, hogy egy szépen gondozott, harmonikusan kialakított kertben ne legyenek díszfák! A díszfa választásnak számtalan szempontja lehet, ezért érdemes jó előre kigondolni, hogy milyen fát szeretnénk. Vegyük figyelembe a rendelkezésre álló hely méretét, a fa leendő magasságát, koronájának alakját, és azt is például, hogy mekkora árnyékot fog adni. Körültekintő választással akár évtizedeken át dekorálhatja birtokunkat az adott fa, meghatározva ezzel a kert látképét, a terület funkcionalitását.

Kertészetemben díszfák egyedülállóan széles kínálatát találja, így bármilyen elképzelése van, egészen biztosan talál hozzá megfelelő fafajt! Kisebb kertekbe, utcafrontokra a gömbkoronájú fák ültetését javaslom, ha az árnyékosságnál fontosabb a méret, akkor válogasson az oszlopos díszfák közül, a tavaszi virágözönre vágyóknak a díszcseresznyéket ajánlom,  de természetesen számtalan különlegességet, és az összes hagyományos, kedvelt díszfát is megtalálja faiskolámban!

Tudta-e? Magyarországon egyedülálló módon kertészetem saját teherautójával szállítom ki otthonába a kiválasztott facsemetéket! Ezek a növények méretüknél és súlyuknál fogva személyautóval nem szállíthatóak, így Ön a rendeléssel jelentős fáradságot is megspórol!

Császárfa Császárfa
Császárfa rendelhető a Megyeri kertészetből!
Díszmeggy és -cseresznye Díszmeggy és -cseresznye
Díszmeggy-, és díszcseresznye választék!
Ecetfa Ecetfa
Ecetfa rendelhető kertészeti webáruházamból!
Égerfa Égerfa
Éger facsemete rendelés a Megyeri kertészetből!
Hársfa Hársfa
Hársfa fajták kaphatók kertészetemben!
Hibiszkusz Hibiszkusz
Hibiszkusz vásárolható kertészetemben!
Rendezés: