Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Vadvirágok kínálata

Ön is szereti a buja, romantikus kerthangulatot, a vadvirágok zabolátlan vonzerejét, üdítő látványát? Saját kertjében is megteremtheti ezt az atmoszférát, ráadásul így nem csupán széppé és természetközelivé, de könnyen fenntarthatóvá, praktikussá is varázsolhatja birtokát! 
 
A vadvirágok nagyobb arányban telepítve ténylegesen egy háborítatlan mező, rét látványvilágát nyújtják, ugyanakkor azt is megteheti, hogy csak kisebb ágyásokat ültet be vadvirágokkal, így a hagyományos kertkép megtartható, de izgalmasabbá, ingergazdagabbá alakítható!
 
 

Vadvirágok széles választéka a Megyeri kertészetben!

 

Kertészetemben gazdag választékban talál vadvirág magokat, vadvirág keveréket, és azonnal ültethető vadvirágokat! Ezek a dísznövények nem csupán szépségükkel, de az átlagosnál nagyobb tűrőképességükkel, alacsony gondozási igényükkel is megkedveltetik magukat! 

A vadvirágok ültetését nem csak a kerten belülre ajánlom, ezek a vonzó, természetes dísznövények remekül mutatnak az utcafronti ágyásokban, a társasházi belső kertekben, és a balkonládákban egyaránt, de remek ötlet elfedni velük a kert parlagi, félreeső részeit is!

Rendezés: