Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Vörös juhar ajánlataink

A vörös juhart az élénk, bódító színek kedvelőinek ajánlom, hiszen kacéran vörös lombozatával, izgalmas, romantikus hangulatot hoz a kertbe! Fontos körülmény, hogy ennek a fának a levelei nem ősszel színeződnek el, hanem kihajtástól kezdve ilyen árnyalatúak!

Szoliternövényként elsősorban a nagyobb birtokok kiemelkedő szépségű dísze, hiszen magassága akár a 15 métert is elérheti. Utcafronti faként csak bőséges helykínálat esetén javallott a telepítése.

 

Vörös juhar facsemete kapható kertészetemben!

 

A vörös juhar tartása nem okoz nehézségeket, még a kezdő kertbarátnak sem. Az üde, jó vízáteresztőképességű talajt kedveli, érzékeny a szárazsága, a napos fekvést igényli.

Jó szívvel ajánlom Önnek is ezt a növényt, amennyiben egy szokatlan megjelenésű, magas dekorációs értékű, a kert egyéb színeivel harmonizálni képes árnyalatú díszfát keres. A vörös juhart gazdag fajtaválasztékban kínálom, lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes kínálatot!

Rendezés: