Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Tűzeső fajtáink

A tűzeső a legszebb díszcserjék egyike, köszönhetően annak, hogy nem csak bájos tavaszi virágaival kápráztatja el gondozóját, hanem csodás lombszíneivel is feltűnést kelt!

A tűzeső gondozása nem nehéz, kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlom! Mindössze az átlagnál nagyobb vízigényét kell kielégíteni rendszeres öntözéssel, valamint gyakran kell szerves tápanyagokkal segíteni a növekedését. Betegségei kisszámúak, kártevői jelentéktelenek.

 

Tűzeső vásárolható a Megyeri kertészetből!

 

A tűzeső alacsony termetű, talajtakaró jellegű cserje, így felhasználási területei változatosak, kerülhet a kerti út mellé, a kerítés közelébe, utcafrontra vagy éppen előkertbe. A félárnyékot is jól tűri, így olyan helyekre is kerülhet, ahol a fényigényes fajok nem élnek meg!

A tűzesőt azoknak ajánlom, akik kedvelik az élénk, tarka színvilágot, és szívesen gondoznának egy igazán mutatós, kompakt méretű cserjét, melyből akár kis sövényt is kialakíthatnak!

Rendezés: