Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Gömbkoronájú fák

Kertészetem gömbkoronájú díszfáit elsősorban utcai, közterületi ültetésre ajánlom. A kompakt méretű, gömb alakú koronával rendelkező díszfák roppant praktikusak, elférnek a légvezetékek alatt, így metszést nem igényelnek, alakjuk pedig természetes módon dekoratív, beavatkozás nélkül is szabályos, látványos formavilágú!

Ezek a fák kifejezetten alkalmasak társasházi utcafronti telepítésre, így ugyanis a lakóközösségnek nem kell rendszeresen kertész szakembert fogadnia, aki a fákat szakszerűen visszavágja. Természetesen a gömbkoronájú fák egyéb előnyökkel is szolgálnak, nagyon dekoratívak, kompakt méretüknél fogva pedig nem zavaróak.

Gömbkoronájú fák széles választéka gömbjuhar

 

 

A gömbkoronájú díszfák ültetése természetesen hagyományos kertekbe is jó ötlet! Itt is előnyként jelentkezik a kis méret, ráadásul ezek a növények a parlagi, használaton kívüli kertrészekbe ültetve esztétikusan töltik ki a teret, dús, életteli látványhatást biztosítanak!

A gömbkoronájú díszfák választéka széles, kertészetemben Ön egyaránt megtalálja a jól bevált gömbjuhart, az exkluzív megjelenésű gömb csepleszmeggyet, a kiváló városi díszfaként ismert gömbakácot, vagy a csodás virágzattal rendelkező gömb kőrist. Ne feledje, ha Ön utcafronti díszfát keres, elsősorban a gömbkoronájú fák közül válogasson!

Rendezés: