Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kertészeti ládák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Szaporító ládát, kertészeti ládát keres? Megtalálta! Kertészetemből kedvező áron vásárolhat kertészeti ládákat! 

A kertészkedéshez nem csak növények és kitartó munka kellenek, hanem sok esetben praktikus kiegészítőkre is szükség van! Betakarításkor, szüretkor, vagy épp a felszedett termények tároláskor elengedhetetlenek a könnyen kezelhető, sokszor újra felhasználható, egyszerűen tisztítható tárolórekeszek, kertészeti ládák! A tavaszi palántázáskor pedig a palántázóláda, szaporítóláda nélkülözhetetlen, hiszen ezen ládák segítségével Ön átláthatóan, helytakarékosan, tisztán kezelheti a magoncokat, palántákat!

kertészeti ládák és rekeszek a Megyeri kertészetben!

Kertészetemből többféle tároló, gyűjtő, vagy palántázó ládát rendelhet, melyekkel a kertészeti munka gördülékenyebb, rendszerezettebb, precízebb lehet. Gyümölcsrajongó kertbarátoknak a nagyméretű szüretelő ládát ajánlom, a veteményeskertek fenntartóinak a többféle méretben elérhető kertészeti rekeszeket javaslom, aki pedig szívesen neveli meg magról kedvenc zöldségeit vagy dísznövényeit, a praktikus szaporítóládát választhatja!

Rendezés: