Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Törpe körte kínálatunk

A gyümölcsfa neveléshez, a gyümölcstermesztéshez az általános vélekedés szerint mindenképp kert kell, ez azonban nem teljesen igaz! Ma már lehetőség nyílik arra, hogy sokkal kisebb területen, akár egy balkonon is teljes értékű gyümölcsöt nevelhessen!

A megoldást a kisméretű vagy más néven determinált növekedésű gyümölcs fajták jelentik, melyek jellemzően csak másfél-két méter magasra nőnek meg, így tökéletesen alkalmasak dézsás nevelésre, vagy egészen apró kertben való tartásra. Az ultrakompakt gyümölcsök közül most a körtét ajánlom az Ön figyelmébe!

Törpe körte gyümölcsfák kaphatók kertészetemben!

 

A körte az egyik legkedveltebb gyümölcs, találni köztük puha és kemény húsú típusokat is, de mindig édes, lédús nassolnivalóról van szó, ha körtét említünk! Kertészetemben többféle mini körte közül választhat, a kínálat gyakran bővül, így érdemes időnként visszatérni!

Ne feledje, hogy a törpe gyümölcsfák, amellett, hogy ízletes terméssel jutalmazzák Önt, egyben roppant dekoratív dísznövények is, így a választásukkal kettős haszon könyvelhető el, hiszen esztétikai értékük is kifejezetten magas!

Rendezés: