Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Fenyőfa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből fenyő-féléket! Hatalmas választékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állak az Ön rendelkezésére!

Egy (vagy akár több) fenyőfa ültetésével minden kert otthonossá, kellemes hangulatúvá, örökzölddé varázsolható, így az Ön kertje is meghitt, télen-nyáron egyaránt zöldellő, barátságos hellyé válhat! A fenyő minden kert fontos növénye, ezért nagy hangsúlyt fektetek kertészeti webáruházam fenyőfa kínálatára, hogy Ön kiemelkedően gazdag választékból választhassa ki új fenyőjét!

A fenyőfákat a lehető legsokoldalúbban lehet felhasználni. A birtokot szegélyező fenyősor esztétikus és hatékonyan takar, a belső részeken pedig akár térelválasztóként, akár szoliternövényként is telepíthet fenyőt. Jó választás a klasszikus, szép vonalú lucfenyő, a sudár termetű, különösen dekoratív kolorádói jegenyefenyő, kisebb kertekbe pedig az alacsony termetű, lassan növekedő cukorsüveg fenyőt ajánlom. A fenyők nevelése nem jelent nagy kihívást, gondozási igényük alacsony, növényvédelmi feladatokat alig igényelnek.

Fenyőfák ültetését megkötés nélkül bármilyen stílusú és kialakítású kertekbe ajánlom, semleges, mégis dekoratív megjelenésük, sokrétű felhasználhatóságuk, télen is magas díszítőértékük miatt az Ön hasznos és kedves növényei lesznek!

Lucfenyő Lucfenyő
Lucfenyő vásárolható kertészetemből!
Törpefenyő Törpefenyő
Törpefenyő rendelhető kertészeti webáruházamból!
Rendezés: