Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Fenyőfa kínálatunk

Egy (vagy akár több) fenyőfa ültetésével minden kert otthonossá, kellemes hangulatúvá, örökzölddé varázsolható, így az Ön kertje is meghitt, télen-nyáron egyaránt zöldellő, barátságos hellyé válhat!

A fenyő minden kert fontos növénye, ezért nagy hangsúlyt fektetek kertészeti webáruházam fenyőfa kínálatára, hogy Ön kiemelkedően gazdag választékból választhassa ki új örökzöld növénydíszét!

 

Fenyőfa fajták széles választéka kertészetemben!

 

A fenyőfákat a lehető legsokoldalúbban lehet felhasználni. A birtokot szegélyező fenyősor esztétikus és hatékonyan takar, a belső részeken pedig akár térelválasztóként, akár szoliternövényként is telepíthet fenyőt. Nevelésük nem jelent nagy kihívást, gondozási igényük alacsony, növényvédelmi feladatokat alig igényelnek.

Fenyőfák ültetését megkötés nélkül bármilyen stílusú és kialakítású kertekbe ajánlom, semleges, mégis dekoratív megjelenésük, sokrétű felhasználhatóságuk, télen is magas díszítőértékük miatt az Ön kertjének hasznos és kedves növényei lesznek!

Cédrus Cédrus
Cédrus fajták kaphatók kertészetemben!
Erdeifenyő Erdeifenyő
Erdei fenyő kapható kertészetemben!
Ezüstfenyő Ezüstfenyő
Ezüstfenyő kapható kertészetemben!
Feketefenyő Feketefenyő
Feketefenyő facsemete rendelhető kertészetemből!
Jegenyefenyő Jegenyefenyő
Jegenyefenyő fajták kaphatók kertészetemben!
Különleges fenyők Különleges fenyők
Különleges fenyőfák széles választéka!
Lucfenyő Lucfenyő
Lucfenyő vásárolható kertészetemből!
Törpefenyő Törpefenyő
Törpefenyő rendelhető kertészeti webáruházamból!
Rendezés: