Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Írisz- nőszirom kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből életerős, dekoratív íriszt/nőszirom virághagymát! A kiválasztott virághagymákat rövid határidővel juttatom el Önhöz!

A számtalan fajta tavaszi hagymás virág közül kiemelkedik szépségével az írisz (másik ismert nevén nőszirom), mely légies, szabálytalan alakú, a tradicionális formáktól eltérő szirmaival az egyik legkülönlegesebb kerti virág. Az írisz telepítése azért jó ötlet minden virágcentrikus kiskertbe, mert kései virágzásával éppen akkor díszít leginkább, mikor a tavaszi virágok már esztétikájukat vesztették. Ha megfogadja a tanácsomat, a hagymás virágágyásba mindenképpen telepít íriszt is, így  vegyes ágyásban a tavasz végén is lesz virágos, dekoratív növény! 

írisz nőszirom virághagyma a Megyeri kertészetben

Az írisz ültetése a többi tavaszi hagymáséhoz hasonlóan gyermekjáték, csupán napos fekvést, és jó minőségű, laza szerkezetű talajt kell biztosítani számára! Kertészetem kínálatában többféle izgalmas írisz változatot talál meg, külön ajánlom az Ön figyelmébe a feltűnő sárga vagy a nőies fehér típusokat, a színkavalkádok kedvelőinek a vegyes színösszeálítású keveréket, valamint a sziklakertek rajongóinak igaz csemege lehet a sziklakerti írisz!

Ne feledje, a tavasszal virágzó hagymásokat csak ősszel lehet elültetni, így kedvenc íriszeit szeptember és október között telepítse a virágágyásokba, különben lemarad a kikeleti virágpompáról!

Rendezés: