Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Különleges kivi kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Egzotikus, különleges kivifajták gazdag választékát találja meg kertészetemben! A kiválasztott növényeket szakszerűen kiszállítom az Ön otthonába!

A kivi önmagában is egy roppant izgalmas és egzotikus gyümölcstermő, azonban aki fokozni akarja a hatást mind látványban, mind ízhatásban, bátran válogasson kertészetem különleges kivifajtái közül! Bizonyára Önnek is elnyeri a tetszését többek közt a dekoratív piros mini kivi, a kopasz termésű, héjastul fogyasztható Issai fajta, vagy a magas növésű, bíbor mini kivi! A különleges kivifajták nem kívánnak több, vagy összetettebb gondozást, mint a többi kiviféle, esztétikai értékük azonban magasabb lehet, gyümölcsük pedig izgalmas ízekkel, vonzó formákkal csábítja majd Önt!

 

kivi növény rendelése

 

A kivitermesztés kifejezetten egyszerű hobbikertészi feladat, a kivifajták általában nem igényelnek nehéz teendőket, átlagos mennyiségű öntözéssel és időnkénti tápanyag utánpótlással kell számolni. A kivi nevelésével kapcsolatban fontos a támasztékozás, ez a gyümölcstermőt igényli a megfelelő támasztást. Szintén lényeges információ, hogy kivi termőre fordulásának feltétele, hogy egy porzós kivi mellé mindig 3-4 darab termős kivit is választani kell, vagy párban kell megrendelni a kivitöveket!

Tegyen próbát a különleges kivifajtákkal, lelje örömét az ízletes termésben!

Rendezés: