Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Különleges kivi kínálatunk

A kivi önmagában is egy roppant izgalmas és egzotikus gyümölcstermő, azonban ha Ön még fokozni szeretné a hatást mind látványban, mind ízhatásban, bátran válogasson kertészetem különleges kivifajtái közül!

Bizonyára Önnek is elnyeri a tetszését többek közt a dekoratív piros mini kivi, a kopasz termésű, héjastul fogyasztható Issai fajta, vagy a magas növésű, bíbor mini kivi! A különleges kivifajták nem kívánnak több, vagy összetettebb gondozást, mint a többi kiviféle, esztétikai értékük azonban magasabb lesz!

 

Különleges kivifajták rendelhetők kertészetemből!

 

A kivitermesztés kifejezetten egyszerű hobbikertészi feladat, a kivifajták általában nem igényelnek nehéz teendőket, átlagos mennyiségű öntözéssel és időnkénti tápanyag utánpótlással kell számolni. A kivi nevelésével kapcsolatban fontos a támasztékozás, ez a gyümölcstermőt igényli a megfelelő támasztást.

Tegyen egy próbát Ön is a kivivel, akár úgy, hogy rögtön valamelyik különleges, extravagáns változatot választja. Lejjebb görgetve máris megtekintheti kertészetem különleges kivi kínálatát, és rendelését is leadhatja rögtön!

Rendezés: