Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Kertbe is kiültethető szobanövények

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Rendeljen kertészetemből kertbe is kiültethető szobanövényeket! Gazdag választékkal, országos kiszállítással várom kedves vásárlóimat!

Gyakori igény a növénybarátok részéről, hogy olyan zöld kedvenchez juthassanak, amit szobanövényként és kerti növényként is tarthatnak. Az ilyen dísznövények előnye, hogy kettős hasznot rejtenek, hiszen benti dekorációként is tarthatóak, és idővel (vagy akár rögtön) a kertbe is kiültethetőek, így szélesebb felhasználhatósági körrel rendelkeznek, és csak az Ön döntésén múlik, hogy hol, milyen körülmények között díszítik majd az otthonát! A kertbe is kiültethető szobanövények különösen alkalmasak a dézsás nevelésre teraszokon, erkélyeken, hiszen tolerálják a szabad ég alatti viszonyokat, ugyanakkor jól bírják a virágládás, cserepes tartást is!

A kertbe is kiültethető szobanövények praktikusságuk mellett sokszor extravagáns külsejükkel, szokatlan szépségükkel is elkápráztatják gazdáikat, érdemes tehát szemezgetni belőlük. Kertészetem állandóan bővülő kínálatában csupa izgalmas, érdekes kertbe is kiültethető szobanövényt talál meg, melyek közül külön ajánlom az Ön figyelmébe a látványos fuksziát, a mediterrán hangulatú vadcitromot, és a télen is roppant esztétikus télálló pálmát!

Rendezés: