Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Feketefenyő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből feketefenyőt! Gazdag fajtaválasztékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A feketefenyő az egyik legizgalmasabb kerti fenyőféle, hiszen termetes, meghatározó látványelemként funkcionáló fa, mely egész évben zöld színben tündököl, érdekes jellemzője, hogy fiatal korában szabályos kúp alakú a lombozata, de ahogy idősödik, egyre szabálytalanabbá, szétágazóbbá válik, ez azonban nem megy az esztétikai értékének rovására. A fenyők közül a feketefenyő városállósága az egyik legjobb, remekül tolerálja a szennyezettebb levegőt, jó értelemben véve igénytelen fenyőféle, gondozása, tartása nem kíván szakértelmet vagy túlzott mértékű törődést. A feketefenyő alapfaja akár a 20-30 méteres magasságot is elérheti, ezért elsősorban tágasabb kertekbe, szélesebb utcafrontokra, vagy méretesebb előkertekbe ajánlom, ahol domináns külalakjával, magas dekorációs értékével hosszú időn át a terület fő látványossága lehet!

fekete fenyő vásárlás a Megyeri kertészetben

A feketefenyő alapfaján kívül kertészetemben több izgalmas fekete fenyő változat közül is válogathat, így amennyiben valamilyen különlegességre, ritkább fekete fenyő típusra vágyik, nálam biztosan megtalálja! Ajánlom figyelmébe például a kisebb területeken is bevethető, talajtakarásra is ideális törpe feketefenyőt, vagy a szűkebb előkertekbe való oszlopos változatot, melyből akár hosszanti térhatároló fenyősort is kialakíthat! 

Rendezés: