Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Talajtakaró évelő kínálatunk

A talajtakaró évelő növények minden kertben hasznosak, hiszen nincs olyan birtok, ahol ne akadna parlagi, dísztelen, hasznosítatlan terület! Ezek a kertrészek hatékonyan és esztétikusan elfedhetők talajtakaró növényekkel, melyek egységes, szép felületet adnak, a virágzási időszakban pedig pompás látványt nyújtanak.

A  virágzó talajtakaró évelők inkább a napos kertrészek kitöltésére alkalmasak, míg a félárnyékot kedvelő fajták a félreeső, kevésbé napsütötte sarkokba is telepíthetőek. Ne hagyja, hogy kertjében csupasz földdarabok éktelenkedjenek, népesítse be az üres részeket esztétikus megjelenésű talajtakaró évelőkkel!

 

talajtakaró növények a Megyeri kertészetben!

 

A talajtakaró évelők egyéb célokra is bevethetőek, gazdaságos és egyszerűen ültethető alternatívát jelentenek az utcafronti földsávok dekorálására, sziklakertekbe is ültethetők, eltérő funkciójú kertészek is elválaszthatóak velük, de hosszanti sávokban a ház köré, vagy a kerítés mellé is telepíthetőek egyszerűen a szépségük miatt!

Kertészetem kínálatában talajtakaró évelők széles választékából válogathat, lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes kínálatot, pár egyszerű kattintással pedig azonnal meg is rendelheti az Önnek megtetsző növényeket!

Rendezés: