Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Talajtakaró évelő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Díszítse kertjét csodás talajtakaró évelő növényekkel! Kertészetem kínálatában széleskörűen felhasználható, változatos megjelenésű talajtakaró évelők gazdag választékát találja!

A talajtakaró évelő növények minden kertben jól jöhetnek, hiszen nincs olyan birtok, ahol ne akadna parlagi, dísztelen, hasznosítatlan terület. Ezek a kertrészek hatékonyan és esztétikusan elfedhetők talajtakaró növényekkel, melyek egységes, szép felületet adnak, rendezett, harmonikus képet sugallnak, a virágzási időszakban pompás látványt nyújtanak, és lombozatukkal még télen is díszítenek. A  virágzó talajtakaró évelők inkább a napos kertrészek kitöltésére alkalmasak, míg a félárnyékot kedvelő fajták a félreeső sarkokba is telepíthetőek. Ne hagyja, hogy kertjében csupasz földdarabok éktelenkedjenek, népesítse be az üres részeket esztétikus megjelenésű talajtakaró évelőkkel!

talajtakaró növények a Megyeri kertészetben!

A talajtakaró évelők egyéb célokra is bevethetőek, gazdaságos és egyszerűen ültethető alternatívát jelentenek az utcafronti földsávok dekorálására, sziklakertekbe is ültethetők, eltérő funkciójú kertészek is elválaszthatóak velük, de hosszanti sávokban a ház köré, vagy a kerítés mellé is telepíthetőek egyszerűen a szépségük miatt!

Kertészetem kínálatában talajtakaró évelők széles választékából válogathat, ajánlom figyelmébe például a napsütéses hangulatú délvirágot, a kékvirágú gólyaorrot, a dús lombozatú erdei sárgaárvacsalánt, vagy a különleges megjelenésű rózsaszín ligeti zsályát!

Rendezés: