Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Extra méretű koros gyümölcsfa kínálatunk

Szívesen ültetne gyümölcsfát, de visszatartja az a tudat, hogy az első termés betakarításáig éveket kell várnia? Ha ez a helyzet, akkor a megoldás egyszerű, válassza kertészetem előnevelt, koros gyümölcsfáit! Kertészetem koros facsemetéi több évnyi előnevelés után, már fiatal felnőtt, termő állapotú faként kerülnek kiszállításra!

A koros facsemeték ára viszonylag magas, azonban gondoljon bele, hogy ezeket megvásárolva Ön egycsapásra átugrik 3-5 évnyi költséges és fárasztó növénynevelést, vagyis valójában egyáltalán nem fizet többet, mintha évekig nevelte volna a fát!

 

Extra méretű, koros gyümölcsfa csemeték rendelhetők!

 

A több éves, előnevelt gyümölcsfák előnyeit hosszan lehetne sorolni, de a legfontosabbak talán, hogy ezek a növények az ültetést követően hamar, akár már egy éven belül termést hoznak, méretüknél fogva dekorációs értékük azonnal kiemelkedő, és telepítésükkel a fiatal csemeték gyakori elhalása is kiküszöbölhető!

Ezen növények mérete jelentősen meghaladja a megszokott facsemetékét, így szállításuk nehézkes, kertészetem azonban egyedülálló módon saját teherautóval végzi el a kiszállítást, így a megrendelt koros facsemete biztosan épségben, sérülés nélkül jut el Önhöz, bárhol az ország területén!

Rendezés: