Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Extra méretű koros gyümölcsfa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből extra méretű, koros gyümölcsfákat! A nagyméretű facsemetéket szakszerűen, saját teherautómmal szállítom ki az Ön otthonába, az egész ország területén!

A gyümölcsfa ültetés egyik nagy hátulütője, hogy a telepített csemete csak évek múlva, rendszerint 3-5 esztendő elmúltával fordul termőre, vagyis az első szüretre sokat kell várni. Van, akinek ez nem okoz gondot, mások ugyanakkor szeretnék, ha varázsütésre már rögtön termő fával kezdhetnék a gyümölcsnevelést. Nos, ehhez nem kell varázslat, csupán a koros gyümölcsfák közül kell választani! Kertészetem koros facsemetéi több évnyi előnevelés után, már fiatal felnőtt, termő állapotú faként kerülnek kiszállításra, így akár már az ültetés évében betakaríthatja az első termést!

Fontos: a koros facsemeték mérete jelentősen meghaladja a megszokott facsemetékét, így szállításuk nehézkes, személyautóval lehetetlen, a futárszolgálatok pedig nem vállalnak ekkora terméket. Kertészetem azonban egyedülálló módon saját teherautóval végzi el a kiszállítást, így a megrendelt koros facsemete épségben, sérülés nélkül jut el Önhöz, bárhol az ország területén!

 

A koros facsemeték ára viszonylag magas, azonban gondoljon bele, hogy ezeket megvásárolva Ön egycsapásra átugrik 3-5 évnyi költséges és fárasztó növénynevelést, vagyis valójában egyáltalán nem fizet többet, mintha évekig nevelte volna a fát!

A koros facsemetéket akkor ajánlom Önnek:

- ha egyből méretes, dekoratív fákkal népesítené be kertjét

- ha már az ültetés évében szüretelne gyümölcsfájáról

- ha szívesen foglalkozna gyümölcsfákkal, de tart a fiatal facsemeték elhalásától

- ha szeretné a kezdeti évek növénynevelési fázisát átugrani

-ha új kert kialakításakor, vagy egy teljes kertfelújítás után nem szeretne évekig csenevész,    alacsony dekorációs értékű fákat látni kertjében

Kertészetem kínálatában az összes közkedvelt gyümölcsfajtát megtalálja koros csemeteként, lejjebb görgetve áttekintheti a teljes kínálatot!

Rendezés: