Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Törökmogyoró ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon kertészetemből törökmogyoró facsemetét! Kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A törökmogyoró elsősorban mutatós parkfaként ismeretes, de nagyobb kertekbe, méretesebb birtokokra is jószívvel ajánlható, hiszen egyszerre kiemelkedően dekoratív díszfa, és értékes termésével is kényezteti gazdáját. A törökmogyoró a 10 méteres magasságot is meghaladhatja, szabályos alakú koronája idősebb korában kiszélesedik, hatalmas árnyékot vetve a pihenni vágyók nagy örömére. Hosszú életű fa, a kertben tartós vendég lesz, első terméseit tizenéves kora végén hozza. A termés ősszel érik, egyszerre kiváló csemege és egészséges nassolnivaló!

 

törökmogyoró facsemete vásárlás

 

A törökmogyoró kisebb területeken bokorfának is metszhető, tartása, nevelése egyszerű, fény és melegigénye magas, a szárazságot jól tűri. Felhasználási körét bővíti, hogy utcai sorfaként is telepíthető, megfelelő mennyiségű hely rendelkezésre állása esetén átlagon felül dekoratív utcafronti faként színesítheti a látképet. A törökmogyorót kertészetemből többféle méretben is megrendelheti, így akár több éves, előnevelt, két-két és fél méter magas csemetét is választhat!

Rendezés: