Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Lucfenyő kínálatunk

A lucfenyő klasszikus alakjával, sudár termetével, élénk színével, és persze csodás illatával a fenyők királynője! A kertészeti nemesítésnek köszönhetően roppant fajtagazdag növény, vagyis számtalan változata létezik, melyek közül kertészetemben természetesen megtalálja a legizgalmasabb, legérdekesebb változatokat!

A lucfenyő szabályos, kúp alakú lombkoronát növeszt, tűlevelei közepes méretűek, színük jellemzően élénkzöld. Az alapfaj akár 50 méteresre is megnőhet, azonban mérete metszéssel könnyedén kordában tartható, sőt, még alacsony, formázott sövény is kialakítható belőle, így bármekkora kertbe bátran ültethető

 

Lucfenyő rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

A lucfenyőnek tehát számos változata létezik, melyek közül sokat megtalál kertészetemben, például alacsony termetű, terülő növekedésű, oszlopos vagy gömb alakú típusokat, a teljes kínálat megtekintéséért görgessen lejjebb!

Ezen fenyő választásával Ön egy díszes, változatos megjelenésű és sokoldalúan hasznosítható örökzöldet honosíthat meg kertjében, mely egész évben változatlan díszítőértékkel dekorálja az Ön környezetét! Ne feledje, hogy a konténeres luc karácsonyfának is ideális választás, melyet az ünnepek után kiültethet kertjébe!

Rendezés: