Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Lucfenyő kínálatunk

A klasszikus lucfenyő alakjával, sudár termetével, élénk színével, és persze illatával az ideális fenyőképet jeleníti meg! A lucfenyő a kertészeti nemesítésnek köszönhetően roppant fajtagazdag növény, vagyis számtalan változata létezik, melyek közül kertészetemben természetesen megtalálja a legizgalmasabb, legérdekesebb változatokat!

A lucfenyő szabályos, kúp alakú lombkoronát növeszt, tűlevelei közepes méretűek, színük jellemzően élénkzöld. A lucfenyő alapfaja akár 50 méteresre is megnőhet, azonban a lucfenyő mérete metszéssel könnyedén kordában tartható, sőt, még alacsony, formázott sövény is kialakítható belőle!

 

Lucfenyő vásárlás a Megyeri kertészetben

 

A lucfenyőnek tehát számos változata létezik, melyek közül sokat megtalál kertészetemben, például alacsony termetű, terülő növekedésű, oszlopos vagy gömb alakú lucfenyőket, a teljes kínálat megtekintéséért görgessen lejjebb!

A lucfenyő választásával Ön egy díszes, változatos megjelenésű és sokoldalúan hasznosítható örökzöldet honosíthat meg kertjében, mely egész évben változatlan díszítőértékkel dekorálja az Ön környezetét! Ne feledje, hogy a konténeres lucfenyő karácsonyfának is ideális választás, melyet az ünnepek után kiültethet kertjébe!

Rendezés: