Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Lucfenyő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből lucfenyőt! Gazdag fajtaválasztékkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással várom kedves vásárlóimat!

Legtöbbünk számára az igazi fenyőt a lucfenyő jelenti, hiszen klasszikus alakjával, sudár termetével, egész évben élénk színével, és persze igéző illatával az ideális fenyőképet jeleníti meg. A lucfenyő a kertészeti nemesítésnek köszönhetően roppant fajtagazdag növény, vagyis számtalan változata létezik, melyek közül kertészetemben a legizgalmasabb, legérdekesebb változatokat meg is találhatja! A lucfenyő szabályos, kúp alakú lombkoronát fejleszt, tűlevelei közepes méretűek, színük jellemzően élénkzöld. A lucfenyő alapfaja akár 50 méteresre is megnőhet, azonban a lucfenyő akár metszéssel is kordában tartható, sőt, még alacsony, formázott sövény is kialakítható belőle!

Lucfenyő vásárlás a Megyeri kertészetben

A lucfenyőnek tehát számos változata létezik, melyek közül sokat megtalál kertészetemben, például alacsony termetű, terülő növekedésű, oszlopos vagy gömb alakú lucfenyőket, a teljes kínálat megtekintéséért görgessen lejjebb, és tekintse meg a teljes kínálatot. A lucfenyő választásával Ön egy díszes, változatos megjelenésű és sokoldalúan hasznosítható örökzöldet honosíthat meg kertjében, mely egész évben változatlan díszítőértékkel dekorálja az Ön környezetét!

Rendezés: