Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Babérmeggy kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

A babérmeggy ültetésével kertünk csodásan keretezett, ízlésesen körbekerített lehet, ez a cserje ugyanis egyszerre hatékonyan díszít, és jótékonyan takarja a belátást a járókelők elől!

babérmeggy vásárlás a Megyeri kertészetből

A babérmeggy kiemelkedően népszerű cserjeféle, mely nem extravagáns külsejével, vagy rikító megjelenésével hódít, az előnye éppen abban rejlik, hogy feltűnésmentes, ízléses hátteret adó növény, ugyanakkor funkcionalitásában verhetetlen. A babérmeggyet elsősorban sövénynek való növényként ismerjük és ültetjük, mivel ideális térhatároló.

Örökzöld lévén egész évben dekorál, még a téli hónapokban is tökéletes takarást biztosít, mert nem kopaszodik fel.

Alacsony gondozási igényű, tulajdonképpen kevesebb törődést igényel, mint egy épített kerítés, öntözésre csak a legmelegebb nyári hónapokban van szükség, kevés betegsége van, egy tavaszi permetezéssel pedig a néha jelentkező betegségek és kártevők útját lehet állni!

A babérmeggy könnyedén a kívánt formára nyírható, így egyenletes, homogén felületű zöld fal alakítható ki belőle!

A babérmeggy webshopom kínálatában többféle változatban hozzáférhető, így Ön  különböző méret-, és színváltozatok közül szemezgethet, amennyiben lejjebb görget!
A babérmeggyet szívesen ajánlom Önnek, amennyiben egy szép, egész évben díszes, de mégsem hivalkodó, és könnyen gondozható sövényt tervez a ház közelébe!

Tipp: a babérmeggy szoliternövényként is ültethető nagyobb kertek nyílt, központi területeire, ebben az esetben szétterülő, méretes bokorként díszít majd!

Rendezés: