Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Babérmeggy kínálatunk

A babérmeggy ültetésével kertje csodásan keretezett, ízlésesen körbekerített lehet, ez a cserje ugyanis egyszerre hatékonyan díszít, és jótékonyan takarja a belátást a járókelők elől!

A babérmeggy kiemelkedően népszerű cserjeféle, mely nem extravagáns külsejével, vagy rikító megjelenésével hódít, előnye éppen abban rejlik, hogy feltűnésmentes, ízléses hátteret adó növény, ugyanakkor funkcionalitásában verhetetlen.

Elsősorban sövénynek való növényként ismerheti és ülteti, mivel ideális térhatároló. Örökzöld lévén egész évben dekorál, még a téli hónapokban is tökéletes takarást biztosít, mert nem kopaszodik fel. Alacsony gondozási igényű, tulajdonképpen kevesebb törődést igényel, mint egy épített kerítés, öntözésre csak a legmelegebb nyári hónapokban van szükség, kevés betegsége van, egy tavaszi permetezéssel pedig a néha jelentkező betegségek és kártevők útját lehet állni!

A babérmeggy könnyedén a kívánt formára nyírható, így egyenletes, homogén felületű zöld fal alakítható ki belőle! Webshopom kínálatában többféle változatban hozzáférhető, így Ön különböző méret-, és színváltozatok közül szemezgethet, amennyiben lejjebb görget! Szívesen ajánlom Önnek, amennyiben egy szép, egész évben díszes, de mégsem hivalkodó, és könnyen gondozható sövényt tervez a ház közelébe!

Tipp: a babérmeggy önmagában is ültethető nagyobb kertek nyílt, központi területeire, ebben az esetben szétterülő, méretes bokorként díszít majd!

Rendezés: