Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mit ültessek napos helyre?

Ültetésnél mindig fő szempont, hogy milyen adottságokkal rendelkezik az a terület, melyet be szeretne népesíteni, hiszen ha nem találkozik a növények igénye a hely adottságaival, jó eséllyel nem lesz sikeres növénynevelés.

Kertészeti webáruházam jelen menüpontjában azokat a növényeimet gyűjtöttem össze Önnek, melyek ideális választások napos, meleg fekvésű, fényárban úszó kertekbe, kertrészekbe! 

 

Napos kertrészekbe való növények!

 

Amennyiben az Ön kertje részben vagy egészben napos tájolású, vagyis naponta 6-8 órán keresztül érik a napsugarak, akkor éppen jó helyen jár, mert az itt felsorakoztatott növények meg fognak felelni Önnek!

Lejjebb görgetve számos olyan növényfajt fog találni, melyek amellett, hogy a napos környezetet igénylik, ráadásul magas esztétikai értékkel is bírnak, így Ön úgy válogathat könnyen és egyszerűen köztük, hogy egyszerre teljesül a környezeti igények kielégítése és a magas dekorációs érték! 

Rendezés: