Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Mit ültessek napos helyre?

Ültetésnél mindig fő szempont, hogy milyen adottságokkal rendelkezik az a terület, melyet be szeretnénk népesíteni, hiszen ha nem találkozik a növények igénye a hely adottságaival, borítékolható a kudarc.

Kertészeti webáruházam ezen menüpontjában azokat a megrendelhető növényeket gyűjtöttem össze, melyek remek választások napos, meleg fekvésű, fényárban úszó kertekbe, kertrészekbe! Fontos tudni, hogy a közvélekedéssel szemben nem minden növényfaj kedveli a kifejezetten napos helyeket, ezért mindenképpen ajánlott tudatosan kiválasztani a telepítendő növényeket! Amennyiben az Ön kertje részben vagy egészben napos tájolású, vagyis naponta 6-8 órán keresztül érik a napsugarak, akkor éppen jó helyen jár, mert az itt felsorakoztatott növények meg fognak felelni Önnek!

napos helyre való növények a Megyeri kertészetben

Lejjebb görgetve számos olyan növényfajt fog találni, melyek amellett, hogy a napos környezetet igénylik, ráadásul magas esztétikai értékkel is bírnak, így Ön úgy válogathat könnyen és egyszerűen köztük, hogy egyszerre teljesül a környezeti igények kielégítése és a magas dekorációs érték megléte! 

Ne feledje, hogy a kertészetemből megrendelt növényeket az egész ország területén kiszállítom, így Önnek csak annyi a feladata, hogy otthona kényelméből összeválogatja és megvásárolja a kívánt példányokat!

Rendezés: