Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Régi almafajta kínálatunk

Az alma a magyar szívnek talán a legkedvesebb gyümölcs, hiszen ezt termesztjük a legnagyobb arányban, ráadásul a számtalan almafajta között mindenki megtalálhatja a kedvencét a roppanóstól a kásás belűig, az édestől a savanyúig.

Mikor azt mondjuk, hogy az alma tipikusan magyar gyümölcs, nem csak arról van szó, hogy nagyon szeretjük, hanem arról is, hogy számtalan ősi, nagyon régóta termesztett, tipikusan hazai almafajta létezik. Kertészetem jelen menüpontjában ezeket az igazi, ősi magyar fajtákat kínálom Önnek!

 

Régi almafajták széles választéka kertészetemben!

 

Ezek a régi magyar almák fontosak a tradíciók megőrzése miatt, de egyben roppant praktikusak is, hiszen teljes mértékben alkalmazkodtak az itteni klímához, kipróbált, életerős fajták, nevelésük tehát nem okoz majd nehézséget, ellenállóképességük remek!

Lejjebb görgetve máris válogathat a hagyományos magyar almák közül, melyek a bő hozam és a jó tűrőképesség mellett szépségükkel is szolgálni fogják Önt! Ne feledje, hogy a megrendelt facsemetéket az ország egész területén, kertészetem saját teherautójával szállítom ki!

Rendezés: