Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Jegenyefenyő kínálatunk

A fenyők mindig is divatosak voltak a kertekben, köszönhető ez elsősorban klasszikus alakjuknak, barátságos megjelenésüknek, és örökzöld mivoltuknak, hiszen így egész évben hatékonyan dekorálják a területet!

A jegenyefenyő elsősorban nagy, sudár termetével tűnik ki a fenyőfélék közül, hiszen kifejlett korában akár negyven méter magas is lehet, ezért mindenképpen nagy kertekbe, nyílt területekre ajánlom a telepítését.

 

Jegenyefenyő kapható a Megyeri kertészetben!

 

Nevelése kifejezetten egyszerű, környezeti igényei alacsonyak. Kedveli a párás viszonyokat, félárnyékban is jól érzi magát, és az alacsony hőmérséklet sem jelent számára problémát. Egyes fajtái bizonyos tekintetben érzékenyek, míg mások kifejezetten strapabírók.

Kertészetemben a jegenyefenyő számos változatát megtalálja, többek közt például olyan törpe fajtákat, melyeket akár kisebb méretű kertekbe is telepíthet! Tekintse meg a teljes kínálatot, és rendelje meg új kedvenc fenyőjét!

Rendezés: