Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Különleges fenyő kínálatunk

A fenyőket szinte kivétel nélkül minden kertbarát szereti, hiszen az év minden szakában zöldek és üdék, ráadásul méretüket, ágrendszerüket, levélzetüket tekintve nagyon eltérőek lehetnek, így nagy mozgásteret adnak a kísérletező kedvű kertészkedőknek!

A megszokott és jól ismert fenyő fajták mellett érdemes Önnek is megismerkednie a különlegesebb, ritkábban kapható, érdekes megjelenésű fenyő fajokkal is, hiszen ezek ültetésével a kert egészen új hangulatokat, árnyalatokat kaphat!

 

Különleges fenyő fajták a Megyeri kertészetben

 

Kertészetem jelen menüpontjában azokat a fenyőket gyűjtöttem össze Önnek, melyek eltérnek az általános megjelenésű társaiktól, így remek választások akkor, ha Ön  a meglévő fái mellé keres valami különlegeset, vagy még fenyőültetés előtt áll, és inkább az extravagánsabb típusok közül szemezgetne!

Ajánlom Önnek többek közt a látványos tobozokat hozó tobozlucot, a bájos küllemű csüngő ágú lucot, vagy a kompakt mérete okán sokoldalúan felhasználható japán erdeifenyőt! Ne feledje, a kertészetemből megrendelt facsemetéket országosan kiszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

Rendezés: