Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Borostyán kínálatunk

A kapaszkodó növények régóta használatosak dekorációs és takaró funkciójuk miatt, hiszen a jól megválasztott futónövény hatékonyan fedi be a futtatott felületet, és egyben remek élő, zöld dísz is!

A borostyán az egyik legismertebb futónövény, igazán szépen árnyékban és félárnyékban növekedik, ezért különösen alkalmas takarásban lévő falak, belső udvari felületek, társasházi falrészek befuttatására. A borostyán kedvező tulajdonsága, hogy a falakra nem jelent veszélyt, csupán esetleges leszedésekor kell óvatosan leválasztani a felületről.  

 

Borostyán rendelhető kertészeti webáruházamból!

 

A borostyán megjelenése egyszerre klasszikus és bohém, kiválóan alkalmas ódon, vagy kissé romos falak elfedésére, de burjánzó, természetközeli kertekben is nélkülözhetetlen, sőt, a borostyán akár fákra is terelhető!

Kertészetemben többféle borostyán változat közül választhat, az alapfaj mellett megtalálhatja az algériai tarkalevelű, vagy a fehér-tarka levelű változatokat is! Ajánlom Önnek a borostyánt, ha egy harmonikus megjelenésű, kiváló takaróképességű, a falakat jótékonyan elfedő futónövényt keres!

Rendezés: