Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Borostyán kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Futónövények széles választékát találja kertészetemben! Válassza a borostyánt, melyet egészen a kertkapujáig kiszállítok!

A kapaszkodó növényeket régóta előszeretettel használjuk dekorációs és takaró funkciójukban egyaránt, hiszen a jól megválasztott futónövény hathatósan fedi be a futtatott felületet, és egyben remek élő, zöld dísz is! A borostyán az egyik legismertebb futónövény, igazán szépen árnyékban és félárnyékban növekedik, ezért különösen alkalmas takarásban lévő falak, belső udvari felületek, társasházi falrészek befuttatására. A borostyán kedvező tulajdonsága, hogy a falakra nem jelent veszélyt, csupán esetleges leszedésekor kell óvatosan leválasztani a felületről.  

Futónövények széles választéka a Megyeri kertészetben

A borostyán megjelenése egyszerre klasszikus és bohém, kiválóan alkalmas ódon, vagy kissé romos falak elfedésére, de burjánzó, természetközeli kertekben is nélkülözhetetlen, sőt, a borostyán akár fákra is terelhető! Kertészetemben többféle borostyán változat közül választhat, az alapfaj mellett megtalálhatja az algériai tarkalevelű, vagy a fehér-tarka levelű változatokat is! Ajánlom önnek is a borostyánt, ha egy harmonikus megjelenésű, kiváló takaróképességű, a falakat jótékonyan elfedő futónövényt keres!

Tipp: a borostyán örökzöld növény, így egész évben zölden dekorál!

Rendezés: