Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Nyáriorgona-fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből nyáriorgona fajtákat! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A nyáriorgona egy látványos, buján virágzó cserje, mely a nevével ellentétben csak igen távoli rokonságban áll a közkedvelt orgonával, de akad hasonlóság köztük. A nyáriorgonával kapcsolatban az egyik legfontosabb információ, hogy nyári virágzásával éppen akkor dekorálja a legszebben a kertet, amikor egyébként kevés más virágos növénynek van szezonja. Így a nyáriorgona ültetésével júliustól egészen az ősz kezdetéig biztosítható a virágpompa a kertben, előkertben, vagy az utcafronti ágyásokban!

Nyáriorgona vásár a Megyeri kertészetben

A nyáriorgona kompakt méretű, 2-4 méter magasra nő meg, nevelése, tartása egyszerű, mert sem a talajjal, sem az öntözéssel szemben nem támaszt különösebb igényeket, amire figyelni kell, hogy mindenképp napos, meleg területre kerüljön! Kertészetem kínálatában a nyáriorgona több színváltozatát is megtalálja, például rendelhető akár fehér, rózsaszín, vagy éppen bíborpiros nyáriorgona is! Amennyiben Ön nyáron is színes, virágos kerti látképet szerezne, mindenképpen telepítsen pár tő nyáriorgonát, így a vidám, életteli hangulat biztosított lesz, a nyáriorgona színes, másfél arasznyi hosszú fürtös virágai elkápráztatják Önt és a kertbe betérőket!

Tipp: eltérő színű nyáriorgona tövek csoportos telepítésével különleges színharmóniák, egyedi összeállítások hozhatóak létre, bátran válogasson az eltérő színű változatok közül!

Rendezés: