Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Nyáriorgona-fajták

A nyáriorgona egy látványos, buján virágzó cserje, mely a nevével ellentétben csak igen távoli rokonságban áll a közkedvelt orgonával, de akad hasonlóság köztük.

Nyári virágzásával éppen akkor dekorálja a legszebben a kertet, amikor egyébként kevés más virágos növénynek van szezonja, így ültetésével júliustól egészen az ősz kezdetéig biztosítható a virágpompa a kertben, előkertben, vagy az utcafronti ágyásokban!

 

Nyáriorgona fajták vásárolhatók a Megyeri kertészetből!

 

A nyáriorgona egy kompakt méretű cserje, mely gyorsan nő, 2-4 méter magasságot is elérhet. Gondozása, nevelése egyszerű, mert sem a talajjal, sem az öntözéssel szemben nem támaszt különösebb igényeket. Amire figyelni kell, hogy mindenképp napos, meleg területre kerüljön!

Kertészetem kínálatában több színváltozatát is megtalálja, például rendelhet akár fehér, rózsaszín, vagy éppen bíborpiros nyáriorgonát is! Amennyiben Ön nyáron is színes, virágos kerti látképet szerezne, mindenképpen telepítsen ebből a cserjéből, így a vidám, életteli hangulat biztosított lesz, a színes, másfél arasznyi hosszú fürtös virágok elkápráztatják Önt és a kertbe betérőket!

Rendezés: